Tuesday, June 9, 2009

Hari Bosan Sedunia???

hurmm...aku baru jek siapkan seme tugasan yang perlu aku bereskan ni...so dah clear pun atas meja aku ni...tapi kan???aku dah mula bosan dah ni...nak buat apa lagi ek...alahaii...tepon lak dok diam diri jek dari aku masuk tadi..tapi bagus gak, g pun bos aku takde...sok baru dia masuk opis...bulan ni bos aku banyak keje luar la...flight test disana sini...tapi bagus gak, sesambil dia wat flight test tu, dia bawak sekali datin p jejalan...takdelah datin berseorangan kat umah...kalu dok sorang² mulalah kisah² sedih teringatkan si arwah anaknya itu datang menerjah...kan tak elok tuk kesihatan dia...hehehe...

so berbalik pada aku ni...apa yang harus aku lakukan ek???p jejalan ke camner???hurmm...bosan dah ni...nak turun taska lak, awal lagi...dan bukan masanya lagi...lunch hour kang baru ar turun...hehehe...alahaii...tulung...tulung...sesapa perlukan bantuan aku???aku leh tolong korang wat keje korang...hehehe...