Thursday, June 4, 2009

Kesedihan Yang Tak Berkesudahan

hurmm...tadi aku tengah² surf apa tah...pastu datang my boss kat tempat aku ni...dialognya begini...

CDY : zan, ce ko google taip nama SURAYA YAHAYA
aku : ok, jap (dengan tenang aku menaip nama arwah anaknya itu...)

dan tak lama kendian kuarlah web² yang menceritakan berkenaan dengan si arwah...dan rupanya arwah ada webnya sendiri...korang leh klik SINI tuk melihat isi web tersebut dengan lebih lanjut...kat SINI pun ada jugak...serius ar, masa kami nengok site² ni seme, bos aku dah hampir menitis air mata dah...tapi aku tak berani nak menoleh la...

pada boss aku...moga dia tetap tabah menghadapi kehilangan anak tersayang...dan moga terus tabah menghadapi hari² yang mendatang...idup mesti terus...hurmm...aku pun sedih gak sebenarnya...
ni kenyataan adik si arwah:
" kakak pergi Tapah carik kawan dier yg hilang kat Gunung, biler still x jumpe lg,kakak pon balik smula ke shah alam satu kete..masa dlm kete kakak tido kt blakang, mama ada call kakak masa tuh tanye khabar, tp kakak ckp kakak letih sangat2 dan nak tido, then masa tuh kawan yg drive tuh ngantok giler..trlelap kejap masa drive. tak prasan ada trailer kt depan, so tros langgar. masa kt hspital kakak hidup lagi... darah banyak sangat kluar dr leher kakak, badan kakak lebam2... pastuh kakak tros meninggal. kakak saya baik kan, kak???"
tak pun korang baca citernya kat SINI jek...

5 comments

Thursday, June 04, 2009 11:12:00 AM

kak zan kitaorang dah menjelajah blog arwah kak su selepas pemergian dia aritu..tapi tanpa pengetahuan pak ya..

al-fatihah..

Thursday, June 04, 2009 1:02:00 PM

izan..awat anak bos hg meninggal? sakit ka? alfatihah buat arwah..

Thursday, June 04, 2009 1:19:00 PM

i've read...

Thursday, June 04, 2009 5:04:00 PM

huhu x kenal pun rasa sedih baca.. cuba bayangkan bila kita xde nanti, semua benda dlm blog akan jadi history camtu..
hmmmm....~~

Thursday, June 04, 2009 9:04:00 PM

tul tu shifa...sedih kan...mot baca pun menitis air mata...lagi2 mot kenal ngan anak dia ni...ishh...sedihnya...sabar ye capt...moga roh asu dicucuri rahmat...al-fatihah

Post a Comment