Thursday, June 18, 2009

Kisah 25 Jun Ini...

hurmmm...antara perkara-perkara menarik pada 25 Jun ni adalah...
  1. firstly 25 Jun ni adalah besday anak angkat aku...si SARA IRDEENA tu...(erkk tul ke anak angkat ni, ke aku yang hangkat sendiri??) yang ke 5 tahun...wah sedar atau tidur dah beso dah anak dara tu...hepi besday ye sayang...dengan pertanyaan, suh mummy beli kek...ibu nak merasa kek yang mummy beli...hahaha...pastikan kek SR ye...kek murah² ibu tak makan...tak leh nak telan...:P
  2. semestinya 25 Jun ni hari gaji bagi kesemua kakitangan gomen kan...hari² dok menghitung hari gaji ni...lambatnya...dah sangap sangat dah ni...:P
  3. dan 25 Jun ni ada satu majlis kat opis aku ni...majlis apakah itu???nantilah, sok² aku bukak entry lain...
  4. 25 Jun ni jugak, rasanya aku kena bawa si irfan ke klinik...amik dos yang kedua dan cek up tuk 3 bulan...tah baper dah berat dia skang aku tak tau...
  5. 25 Jun ni gak, rasa macam nak half day jek time tu...

ok...tulah serba sedikit kisah 25 Jun...lalala...

6 comments

Thursday, June 18, 2009 3:14:00 PM

25 june jugak ai kena pegi scan lagi sekali. (dah nak masuk 3 kali scan setakat ni)

bole dah kot nampak jantina masa ni kan?

heheheh

cilakak..mintak kek SR..aku beli kek kat carefour 9.90 tu sudey

Thursday, June 18, 2009 3:19:00 PM

ohh...aku dah mention kek SR jugak...so kek SR la...mana leh kasi tukar...

weii...arap2 nampak pistol ek...i pray for you...hehehe...

Thursday, June 18, 2009 3:42:00 PM

wei majelis meraikan staf cemerlang ke wei... ha.. makan jangan lupa aku...

Thursday, June 18, 2009 3:43:00 PM

hahaha...ko kalu pasal makan...mesti kena ingat kat ko ek???

Thursday, June 18, 2009 7:19:00 PM

huh banyak betul appointment hari tu ek.. jadual penuh yek?

Monday, June 22, 2009 11:17:00 AM

25 jun ari soping moping aku r wei.. hehehe

Post a Comment