Thursday, June 11, 2009

LIMA 2009 Datang Lagi

LANGKAWI INTERNATIONAL MARITIME & AEROSPACE EXHIBITION
LANGKAWI, MALAYSIA
1 - 5 DECEMBER 2009


wahh....behnya...LIMA datang lagi tu...first dan last aku p LIMA ni masa tahun 2005 dulu...ni pun sebab dapat tiket free, naik aircraft free sebab masa tu AirAsia baru beli aircraft baru yakni A320...so kami² di opis ni dapatlah naik secara percuma pergi dan balik...memang best ar show kat LIMA ni...macam² ada...yang paling best sekali tentulah pertunjukan dari kumpulan Red Arrow dari Rusia tu...siap wat balik kuang bagai...tapi beh tul...yang tak tahannya, warga langkawi ramai yang nengok dari luar kawasan pertunjukan tu...penuh kat padang² atas bukit tepi airport tu...yelah, dapat nengok free jadilah kan...nak masuk berbayar, tak mampu...tu kalau pertunjukan udara...pertunjukkan kat maritim pun beh jugak...dapat nengok kapal² besar kat Awana Porto Malai tu...ishh...memang beh ar...so, kalu korang nak tau dengan lebih lanjut berkenaan LIMA ni...jangan segan silu tuk klik di SINI...

nasihat aku la kan...kepada sesiapa yang berminat nak nengok LIMA ni dengan lebih dekat, baik korang book tiket or hotel seberapa segera yang mungkin...bukan per, mesti penuh punya nanti...dan LIMA ni hanya dibuka tuk public pada 5 Disember 2009 tu...satu hari jek tuk orang awam...

notadijariku: harap² dapatlah tiket free tahun ni...hahaha...berangan sudah!!!

3 comments

Thursday, June 11, 2009 11:57:00 AM

wah bestnyer ..xpenah dapat chance nk gi sane...

Thursday, June 11, 2009 3:51:00 PM

kak zan...taun nie sape yang dapat g?..asal selalunya SOP tiada mendapat tempat untuk mengikutinya?..Sian la pada orang2 baru cam kami2 niee...

Friday, June 12, 2009 8:59:00 AM

wahh...kami p itu hari pun sebab ada rezeki dapat p...kalu idak haremmm la nak pat p gak na...tah ler...nama jek SOP tapi tak pat² gak nak p kan...

Post a Comment