Tuesday, June 2, 2009

Sebab Sebab Mengapa Aktiviti Memasakku....

menjadi semakin kurang????hurmmm...rasanya lama gak ar tak update blog ni ngan imej bergambar kan...so ari ni aku nak citer sal mengapa aktiviti memasak aku menjadi semakin kurang dari hari ke hari...kekadang sampai 1 minggu aku tak masak pada petang hari...wiken pun begitu jugak...hurmm...sebabnya adalah kerana di bawah...

alasannya bahagian freezer kat lam ice boks aku telah dipenuhi dengan susu² seperti yang ditunjukkan dalam gambar dibawah...so gimana aku mau menempatkan segala mala haiwan segar tuk jadikan bahan masakan pada setiap hari???makanya kuranglah aktiviti memasak aku itu, nak tak nak kalu masak pun hanyalah telur goreng sajork...
hari² aku bawak dalam 4 botol susu ke taska sebagai bekalan...yang perahan di opis akan ku bawa pulang ke rumah...
dan inilah pengguna tegar susu² di atas...seme susu² tersebut telah di top up hari² tau sebelum expired date menjelang...alhamdulillah, murah rezeki dak irfan ni...
dan tak lupa juga gambar bersama kakak yang tersayang...haruslah kan...
Sekian, nantikan citer selanjutnya...imej irfan botak licin plak...hahaha...

3 comments

Tuesday, June 02, 2009 10:14:00 AM

wah byk susu mot..bgs2..truskn breastfeed irfan

Tuesday, June 02, 2009 2:52:00 PM

hoh besonye dak irfan nih.. leh kategori mana kakak mana abang nih?? huhu syabas!!

Tuesday, June 02, 2009 3:09:00 PM

salah ar yang...mana abang mana adik ler...ahahaha...

Post a Comment