Tuesday, June 9, 2009

Wahhh...Laparnya...Tak Leh Tahan Dah Ni...

semalam aku rasa punyalah lapar...sebabnya aku tak sarapan...tup² dah nak masuk lunch hour...so haruslah aku cari sesuap nasi tuk mengisi perut yang nyanyi² minta diisi...bukan kes kurang uang atau sebagainya...kesnya aku naik upis dari taska dah lambat...bajet adalah makanan kat pantry, tapi hampeh...takde apa...so nak tak nak aku ikat jelah dulu perut ni...so dah nak masuk lunch hour tu, gegas² aku turun ke kafe tuk beli pe yang patut kan...

nah...amik ko...sekali berplastik² aku beli...lapo punya pasal la ni...hehehe...
aku beli roti ni, alasannya my hubby out tensen...so nak alas perut sendiri kat umah, makan roti ni sajork...nak masak, sure aku tak larat dah...
dan nasi ayam tuk kakak tu...dia sangat suka nasi ayam...tetambah yang ada sup...
dan ni la lunch aku semalam...simple dimple jek...sayur tadop...sebab takde satu pun sayur yang memikat hati ini...
oklah...tu jelah pengceritaan aku tuk hari ni...ni pun sesambil ni...bosan punya pasal...layan jelah...

7 comments

Tuesday, June 09, 2009 4:39:00 PM

aqilah pun suka sangat nasi ayam... lebih lagi klu dapat nasi ayam linda onn...wah tak pandang kiri kanan dah makan...

Tuesday, June 09, 2009 4:40:00 PM

adekah itu kuah yg membanjiri polestrin tersebut?

Wednesday, June 10, 2009 8:43:00 AM

giler sambal banyak giler...tak pedas ke wei..ari tue aku ada ambik sambal, pedas gilosss....

Wednesday, June 10, 2009 9:10:00 AM

aku pulak yg rasa lapar..

Wednesday, June 10, 2009 9:15:00 AM

noj-haah...kuah la tu...kuah ayam masak kurma tu...

ejan...tak pedas mana pung...ok jek...tapi aku makan sikit jek...amik jek banyak...irfan kan nyusu...

kak ratna...dah rasa lapar tu, cepat² kena p makan...huhuhu

kak put3...ooohhh...beh ker nasi ayam linda onn tu???kalu beh sesangat harus gak p try ni...

Thursday, June 11, 2009 9:46:00 AM

kite suke roti gardenia butterscotch tu..huhu..

Thursday, June 11, 2009 11:19:00 AM

hehehe...haah...akak pun suka...makan sampai lebam...kan...kan...

Post a Comment