Wednesday, July 15, 2009

Ada Lagi Rupanya Tag² Ni...Adoiii...

layan jelah...kang tak buat kang majuk...lalala...
1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???
ye laaa..kekadang keliru gak nih...klu dah tau...nak save,lpas ni mudah la nk ingat...he2...
uikss...camlah tak tau...nama pendek izan...ada comot² sikit...
so sila save ye...ingat sampai kapan masanya...hahaha...

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???..biasa kol berapa??lama tak?
haah..tiap² hari selagi internet ada dimana² sahaja...

3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
memula nengok jejak² yang tertinggal...pastu nengok blog sesapa yang hapdet...kendian kalu ada masa dan² tu jugak dok tinggal jejak kat blog² yang telah dibaca

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...korang telah abaikan sesuatu....?
tidak sama sekali...sebab ai golongan yang professional tau...seme keje akan siap walaupun sambil nyelam sambil minum air...lalala...

5. Macamana cara korang masak maggie ek
secret recipe...mana leh kasi tau

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....penah tak hubby korang baca blog korang????
tau la...kekadang tu dia pun ada gak tinggalkan jejak ni...hohoho...
aku kasi tag ini kepada :

  1. koling

  2. ejan