Tuesday, July 21, 2009

Adanya Fesbuk Baru Remaja!!!

entry ni aku tuliskan khas tuk nora ye kengkawan...di ulang tuk nora...nora...dan nora lagi...apa daa...fesbuk pun tak reti camner nak guna...tak remajalah ko ni...hehehe...kalu ada fesbuk kan beh...leh ceting²...leh tambah kawan...tul tak noj???pijot pun ada fesbuk ni tau...sibuk² si pijot tu, tau gak nak jengah fesbuk ni...apa la nora ni...

so pada meke² yang berada diluar sana, sama ada yang mengenali diri ini atau sebaliknya...tanpa segan dan silu, jemputlah singgah di fesbuk saya...add la saya dengan add email yang tertera di bawah...

sekian...

6 comments

Tuesday, July 21, 2009 4:43:00 PM

sy pun baru je tau fesbuk..kena jd remaja ke baru leh join fesbuk..kehkehkeh..

Tuesday, July 21, 2009 4:51:00 PM

anda juga boleh cr sy... search DEQ NOJ

Tuesday, July 21, 2009 8:16:00 PM

kak Dee...kita remaja sepanjang jaman...hahaha...

noj~aku dah jumpa ko dah...:P

Tuesday, July 21, 2009 11:22:00 PM

nojah dah add aku ke?? aku ada invite dia ari tu..

Wednesday, July 22, 2009 8:15:00 AM

mende apa fesbuk ni..ehehehehe...ai tak remaja la ek kalo tak tau...

arghh boring ar fesbuk..takde mende best pun...xminat...aku jarang login...

Thursday, July 23, 2009 9:44:00 AM

silap info ko nih..aku kan ada je fesbukk..cuma tak berapdate jek..

Post a Comment