Tuesday, July 7, 2009

Hadif Nasr Irfan & Hanan Nur Insyirah

entry ari ni gambar terkini dak irfan...aku buh ni pun sebab atas permintaan ibu ngandung yang dok nun jauh di kelate nuh...hari² dok suh aku update gambar dak irfan ni...tah ler, katanya dia dah jatuh hati ngan irfan ni...hahaha...bleh ar kak...jadikan menantu...tak pun jadikan anak angkat di alam maya ni...huhuhu...so nilah gambar dak irfan skang...gambar semalam time balik keje...sementara tunggu nak mandi...irfan di bantainya tido dulu satu round...irfan ni mana leh berjaga lelama...asiklah nak tido...besarkan badan katanya...

ok dah get redi nak bergambar..tapi tak pandang kamera ar plak...ishhh
ha...ibu agah² baru nak senyum...
lor...pesal masam balik ni nak oiii....ngantuk ek???

pastu gambar wajib ngan kakak la...si kakak ni suh pandang kamera, dia takmo...dia lagi asyik pandang citer kat tb tuh...huh..si irfan lak dah naik rimas...hahaha...
sabar ye nak...lum abis snap² ni...acik kat kelate tu nak nengok...kang dia tak puas lak nengok...huhuhu...
sayang adik irfan...kakak ni kan...kekadang amarah gak aku...ritu ada ke dia suap nasi kat adik dia...alahaii...sabo jelah...
eh kakak dah takde...meh kita gambar sorang la...
ibu....saya ngantukkkkk....rimas la....
harap akak puas hati ek...tu jelah gambar² dak irfan dan kakak kesayangannya buat masa ni...nanti kalu saya rajin update gambar derang, saya buh la kat sini...ok daaa....

8 comments

Tuesday, July 07, 2009 12:26:00 PM

bukan tuk tatapan aku..so tak leh nak kata apa ar..

Tuesday, July 07, 2009 12:40:00 PM

cehhh...nak kena sebut satu persatu nama ker...huh...nak jugak tu...

Tuesday, July 07, 2009 12:43:00 PM

kussss semangat si irfan ni..tembam btl..

Anonymous
Tuesday, July 07, 2009 1:14:00 PM

erm akak suka...hari2 ko boh gambar dia pun tak pe...sebelum akak beranak nie ko letak jer la tk kisah...
harap2 bb dalam perut ni pun sama cam irfan nie...comey la..kalo dekat2 mahu ku terjah umah ko zan-kak nor

Tuesday, July 07, 2009 2:08:00 PM

hishh..budak embab ni geram tol aku nak picit picit!!

Tuesday, July 07, 2009 2:08:00 PM

ish..geramnye tgk bdk tmbm ni..bg skit gebu2 tu kat ank aku leh.. ;-)

Tuesday, July 07, 2009 4:04:00 PM

hahaha..kakak suap nasik kat adik ye..kakak takut adik lapar tu.. :-p

Tuesday, July 07, 2009 5:31:00 PM

somel nye dua2 ni~!

Post a Comment