Friday, July 24, 2009

Jcard Datang Lagi

hurmmm...jcard datang lagi kan...kali ni cam tak sohor lak aku nak p terjah...sebabnya awal² gaji semalam dah ciput dah saki baki gaji yang tinggal...so aku kenalah kuatkan semangat nak menahan gelora nafsu dari terjebak dengan suping menyuping ni...hahaha...
ni jcard yang berlangsung semalam...ada dua jcard...kat wangsa maju dan kat melaka...patutlah si echa jarang dah nampak online...mesti dia ngah bersesak kat jcard melaka semalam...hehehe...g pun semalam kan hari gaji...lalala...
sya banyak mana hasil tangkapan ko semalam...:P
semalam aku dapat letter dari Aeon tu...ngatakan JCARD MEMBERS' DAY kat JJ TAMAN EQUINE, SERI KEMBANGAN tu akan diadakan pada 30 Julai 2009...hehehe...aku hanya mampu nengok jelah dari jauh...nak p memang tak mampu dah...sebab dah plan wiken ni nak p cari deep freezer...harap² ketemulah yang berkenan dihati...doakan ek moga impian aku tercapai jua...amin...

2 comments

Friday, July 24, 2009 10:19:00 AM

nampak gayanya karnival membeli belah kali ni aku hanya tgk jer..tak dpt nak pi shopping..tgh sarat sgt ni..baju raya hakimi tak beli lagik..sempat beli kasut jer..takpelah..hujung2 pantang nanti, lari sat lah pi shopping apa2 yg patut..

Friday, July 24, 2009 10:32:00 AM

alahaii...siannya dia...ko beraya ke dot???hehehe

Post a Comment