Thursday, July 16, 2009

Keknya Batik

ari tu, aku kepingin benar nak makan kek batik...nak order kat seorang sahabat tu, tah bila leh makan kan...paling lewat keesokan harinya...so nak tak nak ku gagahkan jua gak la buat sendiri...makin' by my own kata omputeh...ni resepi aku peroleh dari sahabat itu juga sebelum dia mengambil tempahan dan jadi glamer cam skang...lalala....

aku ni kan, kalu kat umah rasa nak mengunyah menda yang manis yang terdapat lam peti...so bila adanya kek batik gini...makin bermakna sikit idup aku hari²...yelah nak masak makan petang bukannya dapat masak hari² kan...

so nilah rupa kek batik aku yang tak seberapa tu...ni lum di potong² lagi....
Fakta kes:
aku kepingin benar rasa kek batik kuaran dari ejan ar plak...ari tu dia ada mention kat blog dia yang dia buat kek batik tuk opis hasben dia...siap ngan cara-caranya lagi...alahaiii....agaknya orang lepih ni memang mempunyai kepakaran buat kek batik kut...sampai ada yang amik tempahan tu...aku salute ar korang weii...lalala...

5 comments

Thursday, July 16, 2009 11:35:00 AM

wa salute gak la pd org pahang...erkk...aku termasuk tak?

Thursday, July 16, 2009 11:37:00 AM

ko dah kena buang negeri weii...tu ada hati nak ngaku orang pahang jugak...huh

Thursday, July 16, 2009 12:29:00 PM

yela kot... org lepih pandai buat tu je.. haha

Thursday, July 16, 2009 12:36:00 PM

alamak..nampak best lah..nak buat tapi tak larat..zan, hantar kt umah aku skit..tak pun nanti bawak pi spital yer..

Thursday, July 16, 2009 2:51:00 PM

izan, cuba cakap terus terang yg ko nak sikit....hehehe

noj, kita dilahirkan tuk pandai masak ini jer...hehehe

midot, baik ko cari sekarang, kang dalam pantang, tak leh makan....nanti gatai tutttt....

Post a Comment