Thursday, July 16, 2009

Kisah Susuku Lagi

semalam kan...aku dok ralit nengok satu web ni...mak aih...giler jeles aku ni tau...banyak tul dia punya stok EBM...siap jadi ibu susuan kepada 2 orang anak kecil...sungguh² aku jeles ni...kalu korang nak kesahihannya korang klik kat SINI...banyakkan stok EBM dia...jelesssss...dan tak sabar nak punya deep freezer yang menjadi igauan aku selama ini...so nak dijadikan citer la...semalam terniat aku nak susun atur semula stok² EBM ku itu...sebabnya baru aku ingat..skang dah bulan Julai...seingat aku la, masih ada stok susu bulan Mei yang masih tidak terusik...tuk mengelakkan dari pembaziran bila sampai expired date, baik aku guna dulu kan...sedih weii bila nengok susu terbuang begitu sahaja...

nengok...kosong jek peti aku ni kan...paling aku riso kalu menda ni jadi gini bila berlakunya BLACKOUT...huwaa...tak pat aku imagine weii...
dan nilah stok EBM yang aku punggah keluar...tak sempat nak kira ada berapa plastik sebabnya dak irfan dak menguek kerana mengantuk...

siap susun atur semua stok² tersebut, aku nengok adalah space tuk stok baru yang akan masuk nanti...tu tidak termasuk stok yang disimpan di dalam botol ye...pepun aku harap, pengeluaran aku makin hari makin bertambah...semuanya demi keperluan HADIF NASR IRFAN...

fakta kes:
tak sabar nak tunggu ujung minggu...aku nak riki deep freezer kat kedai di Old Klang road...ishhh...

9 comments

Thursday, July 16, 2009 11:48:00 AM

ish..jelesnye aku tgk susu ko makin byk..aku nye tak la sebanyak tu..tp hrp2 ckupla smpai amsyar 2 thn..gi pun bln dpn dia da stat leh mkn..bilela ank aku nak jd tmbm bulat mcm ank ko ek..geram tgk..

Thursday, July 16, 2009 12:19:00 PM

mot, weekend ni ada warehouse sale Samsung.. cubalah riki2.. dengar2 warehouse samsung ni org tunggu sebelum gate bukak lagi!

Thursday, July 16, 2009 12:27:00 PM

wahh..tak tahan tu...cap samsung???sure riban² rege dia..segan ahh..

Thursday, July 16, 2009 12:27:00 PM

uishh..baguih betul ko ni..teringin gak aku nak ada susu byk cam ko..klau ada pertandingan, ko bleh menang ni..aku pi check up kt spital serdang, dorang asik tekankan pasal susu ibu jer...

Thursday, July 16, 2009 12:42:00 PM

aku pun nak buat cara penyusuan gini pada bakal baby.. hihihi

Thursday, July 16, 2009 1:02:00 PM

tabik dgn u..rajinnyer..

Thursday, July 16, 2009 1:11:00 PM

A;a akak pun ada terjah blog tuh gak..satu freezer penuh susu kan..syok je tengok...

Better beli freeze tu mot...jangan ditangguhkan... keperluan tuh...

Friday, July 17, 2009 12:37:00 PM

bagusnyer... serius, respek spring la akak.. dahsyat..

Friday, July 17, 2009 6:04:00 PM

ishhh...xabis lg kisah susu2 nih..

Post a Comment