Thursday, July 23, 2009

Merayap

tadi bos aku masuk agak lewat...mana taknya aku dah masuk opis balik dari merayap dia pun baru sampai ke upis jugak...sib baik...nak tau kemana kami merayap???kami ni refer kepada aku dan 2 orang opismate aku yang lain...hehehe...ke billion bangi tu jek...memula ingat nak cari stok pampers tuk anak² tapi mahal la plak...so nengok kat flyers kat tesco ada sale stok pampers ni, so tunggu my hubby balik dari kursus dan maybe ujung minggu ni lah baru p sana sesambil beli barang dapur kan...k berbalik pada tajuk entry...dah merayap kat billion tu, tak sah ler kalu tak masuk bb centre kan...kat situ aku ada ar beli pencuci botol cap anakku...sib baik masih di rege lama...2 botol rm30.90...oklah tu..so aku rembat 4 botol sekaligus tuk wat stok...senang citer....pastu kan...tetiba kat depan bb centre ni, hati tertacap pada stall² yang jual baju kurung...wahh...nak² rege sepasang rm79.90...kira murah la tu...tak senang duduk dah...asiklah dok angkat letak, angkat letak...setelah penat mikir, aku rembat gak la dalam 2 pasang baju tu...sepasang baju kurung dan sepasang lagi baju kurung pahang...wahhh sangatlah berpuas hati..tak nyabo nak pakai baju baru ni...ari tu adan dalam 10 pasang gak aku anto ke tailor suh jahit...ni gara² aku dah ketandusan baju baru tuk p keje...hahaha...

balik opis tadi, kami try beramai² mencuba baju baru tu...sib baik ngam²...sangatlah berpuas hati ok...hehehe...hurmm...korang mesti tanya mana gambar kan???erkk...malaslah aku nak attach...segan...baju murahan jek pung....lalala...

7 comments

Thursday, July 23, 2009 3:45:00 PM

eh ade yg lg murhla..aku leh dpt 50git je..tp takpela..dah ko bekenan tu yg pntg..org nak ckp ape wat tak tau je..duit ko pun..bkn duit dorg kan..hehehe..

Thursday, July 23, 2009 3:56:00 PM

memang ada yang murah lia...tapi nengok pada kualiti kain plak kan...hehehe...aku kenan kain tu, sejuk jek bila pakai...tu yang tutup mata beli jugak² tu...lalala...

Thursday, July 23, 2009 4:06:00 PM

heeeheeee...jangan tunjukkk..ti abis semua pekenan ngan baju tu..heeeheeee

sememangnya murah yea kengkawan..dan kain pun cantikkk..puas ati..puas ati..

Thursday, July 23, 2009 4:18:00 PM

79.90 ko kata murah? wui..singgit yolah murah..tunjuk ar..nk nengok gak..

Thursday, July 23, 2009 4:23:00 PM

kak dee...murah la...kain cantik...kalu beli kain + upah jahit tailor sure rege lebih mahal dari beli kain tau...cam saya beli kain jenis chiffon tu...upah jahit jek kena dabel bayar tau...dalam rm60 tu...huwaaa...tu upah jahit jek tau...tak termasuk rege kain...

Thursday, July 23, 2009 4:31:00 PM

mak aih mot 10 pasang tuh... hish..hish...banyaknye.....setahun tak yah buat baju dah kan...

Thursday, July 23, 2009 11:48:00 PM

kat carefour wangsa maju kan zan, selalu jual baju chinese silk.. cantik22 baju kurung & kurung pahang.. cuma RM49.90 jer..

Post a Comment