Thursday, July 9, 2009

My Wishlist For This Year!!!

hurmm...petang² begini aku amik kesempatan dok meronda blog kengkawan...ni aktiviti biasa ni...yelah, tak p ronda dan komen blog kawan ada aku kena paksa kan...so baik aku p komen dan romen sekali...hahaha...mak aih ayat...opss...terlebih sudah...

p blog midot...dia dah 37 weeks dah skang ni...alahaii...dah tak lama lagi dah tu...aku dulu beranakkan irfan masa usia kandungan 37 minggu la...best of luck ye dot...moga impianmu nak bersalin normal tercapai hendaknya...

blog dak echa plak, dia baru menang baju old navy apa tah...ha blog dia ni banyak promot pasal kontes² sama ada yang dia join atau tak...bagus tul...menang dapat adiah...kalah dapat jadi follower orang...tul dak???

si nora lak...aler blog yang bukan lucah tapi kenyataan tapi banyak gak unsur unsur lucah blog dia ni dok citer sal hari khamis malam jemaat...ishhh...

blog asha lak...huh tunjuk sal dia nyer gambar feberet desktop...dah tu suh bagi pendapat lak...mati kutu aku...aku tak main gambar desktop gambar permandangan seme tu...sebab desktop aku gambar ico HP jek...hahaha...

nojah punya blog citer sal barang² yang YG dia beli dari kameren...kemain lagi...behnya...kapan ye nak sampai ke sana lagi???

heran aku...ngaper blog ejan tak update secara marathon ari ni...sibukkah dia???ke dia tengah mengarang isi hati yang lum sudah² lagi tu...hehehehe...

yang pastinya blog si emie tu dah berjaman tak update...tak ganjak² lagi citer sal rumah dia tu...dah terjual ke lum mie???

blog pijot lak tak abis² lagi sal citer kaki bodek dan kipas dia tu...beselah, jadi mahasistua kan...sibuk memanjang...
***************************
oklah...berbalik kepada tajuk asal entry ni...sebenarnya aku nak citer hajat dihati aku ni...aku nak riki² deep freezer yang cumel+harga berpatutan+kecil+murah yang berada di pasaran...ritu aku ternampak kat jj Queensbay...tapi rege dia dalam RM800++...erkkk lum berkemampuan lagi aku ni...kena simpan duit dululah gini...

aku ingat nak cari yang cam gini...sebab kalu ada deep freezer ni, leh aku storage susu² dak irfan, haiwan² segar, nugget dan macam² lagi...tulah aku dah puas mikir ni...nak tak nak kena gak cari sebiji...peti satu pintu yang kat umah tu ingat nak anto balik kampung naik bas...hahaha..
yang cam gini pun ok...nak cari yang bersaiz sederhana jek...
pastu leh aku sumbat segala mala barangan cam muatan kat bawah ni...sebabnya keadaan dalam tempat beku ice boks aku beginilah lebih kurang...cuma ada lagi sedikit space...takdelah sesesak lam gambar dibawah ni...

aku takmo lah cari yang besar sangat sampai leh storage orang cam peti dibawah ni...tu melampau ok...

sekian...selamat petang hari....

9 comments

Thursday, July 09, 2009 3:36:00 PM

zan............saya pun nak beli gakkkkkkkkk..problem kita sama...laki dah bising tak masak................

Thursday, July 09, 2009 3:46:00 PM

ayuh la kita p sebey²...

Thursday, July 09, 2009 3:53:00 PM

nama aku takde pun

Thursday, July 09, 2009 3:57:00 PM

oh lupa...kang kecik ati plak...jap aku edit...

Thursday, July 09, 2009 4:03:00 PM

yg ke-2 sesuai

Thursday, July 09, 2009 4:38:00 PM

nper nama alg pun xder ni?..xaci tul kau ni zan..kau pggirkan aku yer...isk..isk..

Thursday, July 09, 2009 4:56:00 PM

hehe tkejot tgk org msk dlm freezer

Thursday, July 09, 2009 5:46:00 PM

aku nyer blog hg tak baca ka..aku majuk ni..huhuhu..pepun aku wish hg dpt beli peti serba guna nih..hg pun leh masuk gak..hhahaha

Sunday, July 12, 2009 2:22:00 PM

klau stok susu aku cam ko, berbaloi gak beli..

Post a Comment