Thursday, July 9, 2009

Sistem Capaian HRMIS


aku skang sibuk dok meng update data peribadi kat HRMIS seperti gambar di atas...korang dah update ker???ritu orang admin kecoh² suh update...alahaii...mim alif lam sin tul...nak tak nak kena ar gak p update...tapi aku tak puas hati la...ngaper buruks benar gambar aku kat sini ek...nak tukar leh tak...hahaha...banyak perkara dan menda aku kena update...semenya sal butir² peribadi la kan...

ni aku baru siap update separuh...ekseli aku tak berapa paham apa yang sistem ni nak...kena baca betul² baru leh isi dengan tenang...klah...layannn....

11 comments

Thursday, July 09, 2009 9:46:00 AM

peciter p jln tar smlm?..dgr citer byk shopping ek..mana nyer utk org kt serdang ni selai dua?..ptrajaya ngn serdang tu dkt jer..hehehe..

HRMIS ni dh berkurun kt Mardi,kdg nyampah gak bla nk apply cuti ngn TNT,byk benor prosider nyer..klu tenet problem,apa pun xleh wat..nyakitkn ati jer...

alg pn nk usulkan hasrat utk menukar gbr di HRMIS tu..hudoh!!..

Thursday, July 09, 2009 9:57:00 AM

hehehe..aku lg la..kat MOA ni unit HRMIS duk same ngn aku kat PSM ni..harus sentiasa kene suh bkk HRMIS.lagi2 da stat mohon cuti gune HRMIS ni kan..kenela sntiasa tgk.bos aku klu org tu cuti stakat 1-3 ari tu aku je yg lulus..klu pnjg sgt br bgtau kat dia..dah ala2 bos aku ni..hahaha..

Thursday, July 09, 2009 9:58:00 AM

baru nak hapdet ke?
ishh...

aku dah siap lama dah

Thursday, July 09, 2009 9:59:00 AM

wah lia...bagusnya...tolong luluskan cuti aku selama sebulan tapi bergaji bleh...???hahaha...

along~memanglah dekat,tapi nak buleh kan sampai tak bila kan???:P

Thursday, July 09, 2009 10:01:00 AM

nora~jangan salahkan aku..salahkan orang lain la...hahaha...

Thursday, July 09, 2009 10:02:00 AM

Aku nie dah x larat dah tgk benda HRMIS nie.. nak termuntah hijau dah dibuatnya... So, better uodate dr skrg senang... Nak pencen semua benda through HRMIS... :D

Thursday, July 09, 2009 10:06:00 AM

shiemz...pe kata hang tulung update yang haku punya...mim alif lam sin ni...bleh??? :P

Thursday, July 09, 2009 10:33:00 AM

lor baru nak buat ke...4 ur info...kami la org pertama yg membuat HRMIS ni..kiranye kami ni bahan uji kaji...kami tu merefer kepada JPA ye....so bila org JPA rasa ini mudah, so dia perkenalkan la..so unit HRMIS ni pun dah tuko ke JPM, dah jadi satu jabatan lepas glamer...dulu bawah JPA....
so aku dah pakar dah ni...(riak tak)

surat pun kami tak main rekod2 kat buku ni...kami ni merujuk kpd JPA lgi ye.....kami main scan2 je guna bar kod...so leh tgk surat masuk melalui sistem XXX ( aku xingat nama sistem ni...sbb dah lama meninggalkan jpa...) so ini pun akan dipromosikan bila org jpa rasa mende ni memudahkan....

Thursday, July 09, 2009 10:39:00 AM

memang riak tul...

Thursday, July 09, 2009 10:46:00 AM

baru nak update? not good..not good..hahaha..

weh zan,tuko jer la gambo yg dikatakan buruk itew.akunyer siap diedit² bagai kasi iras² jessica alba lagik! huahahaha

Thursday, July 09, 2009 11:07:00 AM

mel~hahaha...ko jangan salahkan aku weii...salahkan orang lain...eh camner nak tukar gambar tu...aku nak kasi gambar fotogedik ni...

Post a Comment