Tuesday, July 21, 2009

Tag Bag Dari Nana & Afne PCM

1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja
gambar adalah seperti dibawah ye...
2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

skang aku terpaksa bawa beg galas p kerja...sebabnya aku bawak muatan yang banyak ke tempat keje setiap hari...kekadang sehari aku bawak dalam 2-3 beg tu lum termasuk anak dan anak lagi...hahaha...
apa yang terkandung lam beg pertama tu adalah seperti gambar di bawah...dalam beg kecik itam tu terkandung segala mala usb kabel, thumb drive dsb...beg kecik kaler kuning tu plak terkandung segala mala buku2 bank anak2...senang nak beng in duit selalu...ayat tak leh blah ni...purse, kamera dan henpun2 yang tak berapa nak canggih cam orang lain tu...oklah kan...
dan ni beg kedua...beg bekalan susu tuk dak irfan tersayang...kunci kete dan kunci umah...patah bahu aku nak carry dan sangkut beg2 ni tau hari2...tu tak termasuk beg pam spectra 3 lagi...sebab tu beg pam tu aku tinggal jek kat upis...senang...
3. nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
hurmmm...suka atau tidak, buat masa skang kenalah pakai beg galas gini...bila si irfan dah berjalan leh ar pakai beg sandang2 yang cam biasa aku pakai tu...
4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.
masih belum tercipta sebarang kenangan lagi...huhuhu
5. sila tag 10 orang yang lain
aku tak tag sesapa la...aku kan sebatang kara kat sini...uhukss...

2 comments

Wednesday, July 22, 2009 8:15:00 AM

hehe..maceh ek sudi wat tag ni

Wednesday, July 22, 2009 8:58:00 AM

sesama...sorilah ye lambat membereskannya...heehe...asik kelupaan jek nak snap gambar beg tu...

Post a Comment