Friday, July 31, 2009

Tahniah Midot

akhirnya...midot berjaya jugak melahirkan seorang lagi baby boy yang diberi nama ZAFRI HAIDAR(mengikut msg yang midot beri)seberat 3.5kg di Hospital Serdang pada 30 Julai 2009...

sian kat midot...dia bertarung selama 12 jam nak bersalin secara normal...tapi setelah bukaan 8cm dia disorong ke bilik pembedahan...makanya si haidar dilahirkan secara pembedahan jugak cam abang dia si hakimi...tak pelah dot...janji ko dan baby sehat walafiat...

tahniah lagi sekali ye...wahhh...dah ada dua hero ko skang ni...beh...beh...makin meriahlah umah ko lepas ni...so lepas ni kita tunggu giliran si emie lak...lepas emie turn nowa lak...hehehe...selamatlah korang seme....

6 comments

Friday, July 31, 2009 9:57:00 AM

tahniah kt midot la yek..selamat berpantang dgn jayanya..

Friday, July 31, 2009 10:23:00 AM

wahhh...baby boi..
tahaniah dot..

zan, bila nak g lawat ni?

Friday, July 31, 2009 10:44:00 AM

p lawat???tak tau ar bila gha...sebab mengikut kata midot semalam, dia akan berpantang dengan jayanya kat segamat...

Friday, July 31, 2009 12:20:00 PM

tahniah midot..alhamdulillah semuanya selamat...tapi kenaper operate...sebab dah buka 8 cm, apa2 pun asalkan dua2 selamat...aku plak lepas ni..takutnyer..macam2 bley jadik...doakan aku yer kengkawan...

Friday, July 31, 2009 1:24:00 PM

tahniah midot ye..

Sunday, August 02, 2009 12:00:00 AM

thanks izan sebab bukakkan entri utk aku..aku hargai sgt..memula mmg nak nama haidar tu tapi maksud haidar tu singa, takut anak aku pemarah plak..so, aku ingat nak tukar haidar tu..aku balik segamat ari rabu depan..la ni aku dah kt umah..klau nak dtg, di alu-alukan..

Post a Comment