Wednesday, July 15, 2009

Tak Tau Apa Namanya Tah

baca tajuk pun dah tau aku ni kebluran...hahaha...yelah, sungguh² aku tak tau ni dipanggil pasta ke apa tah...aku main amik jek ritu kat tesco...so khamis lepas, tetiba baru teringat yang aku ada beli menda ni...so try la masakkan tuk kakak...sebab ritu masa ada promotion, adalah try rasa...sedap ar plak...hurmm...oklah kan, kakak ni memilih sikit menda nak makan...kalu dia nak makan sesuatu, layankan ajalah kan...kalu idak, puas paksa tapi secoet jek dia makan...sedih sungguh...tu badan dia ramping dan slimmmmmmmmmm....hohoho...

ni dia rupanya...pasta kan???ke aku salah???tah ler...aku ni buta makanan barat weii...setelah dimasak kedua bahan di atas, beginilah rupanya... ini budak tengah cuba nak makan...
huhuhu...sib baik berselera dia makan....siap cakap sedap buu...
pepun, kena tunjuk 'pis' dulu...dah wajib ni...
ha...gambar kat atas tu lum sikat rambut...tak nyempat² nak makan...dah sikat baru nampak kemas sikit...
berialah dia usaha nak tunjuk 'pis' lagi...layankan ajalah...
tu jelah cerita hari ni...nanti nak try masak menda lain plak...ekseli aku tak sabar nak masak bubur bagai...nak suap kat dak irfan...tapi skang dak irfan baru nak masuk 4 bulan...tunggu lagi dua bulan baru leh try suap solid food...wahh...tak sabar nak menyuap ok...hehehe...harap² dak irfan makan lebih banyak dari kakak dia...mudahan la kan..amin...

9 comments

Wednesday, July 15, 2009 9:18:00 AM

budak2 jaman sekarang mmg memilih tang makanan.. anak dara ko suka pasta.. anak bujang aku suke sup campbell.

kukupink: jeles tgk anak dara ni makan... mau dia suap sendiri... anak bujang aku jgn harap.. mau di suap kat lantai..

Wednesday, July 15, 2009 9:22:00 AM

ko wat sup, letak mende ni pun bole jugak...

sama jugak macam sara..masa umur kakak ni, leceh jugak nak makan..asik makan pasta jek..ye la kan, prasan mat saleh katanya

Wednesday, July 15, 2009 9:24:00 AM

aiks...bila ak sy nk mkan neh???

Wednesday, July 15, 2009 9:46:00 AM

huuu...sedap2 nak uat jugak la..

Wednesday, July 15, 2009 10:30:00 AM

hehe..peberet hakimi ni..aku pun guna prego gak..sedap..try mushroom plak..klau nak sedap letak full milk cream..alamak..bestnya..

Wednesday, July 15, 2009 11:53:00 AM

Shiem selalu beli prego bat apegetti.. sedap..tapi ambek yg masam2 tue..ape ntah namanya jugak..hehehe

Wednesday, July 15, 2009 1:11:00 PM

a'a zan..try pregi..lagi best... Aqilah klu buat spageti..mang bertambah-tambah lah...ahaks... sama lah cam bapaknye suka western2 food nih... mama dia je suka nasik...ahaks...

Wednesday, July 15, 2009 2:34:00 PM

lidah western ni.. dah tau ape dia suka leh la wat slalu2..

Thursday, July 16, 2009 8:48:00 PM

weh tu namanya carbonara... adik beradik spegetti gak tu... filling nya kalo ko buh cendawan, buh black paper lebih sikit.. masyuuuukkkkkkkkkkkk... superb beb!!!
aku ni hantu western food.. hehehehe... hadif aku tu jd debab sb masa peknen aku bantai western food sokmo lerrrr.. hiksssss...

Post a Comment