Friday, July 24, 2009

Upright Freezer

tulung...tulung...aku sungguh² berkenan dengan freezer lam gambar dibawah ni...tapi yang kat dalam gambar di bawah yang jenis upright freezer ni...huwaa...sungguh² aku berkenan...sebabnya???

sila klik pada gambar untuk imej yang lebih jelas ye...

sebabnya ianya kecil, comel dan menarik hati ini...dan terdapat 4 drawer yang cung di dalamnya...mana nak cari ni...

tadi aku ada kol satu kedai...dah tanya rege tuk freezer ni...huwaa...mengucap aku...regenya tak aku imagine la dan diluar bajet yang ada...almost above 1k...mana aku nak kopak duit ni...uhuks...kasihanilah aku ye kengkawan...dah kemaruk sangat ni...bulan pose nak tiba tak lama lagi...haruslah aku kena usahakan freezer ni jugak²...kalu idak, takkan ler aku dan suami hari² sahur makan sardin or telur...alahaiii...

psstt...kalu aku wat loan ngan boss aku ok tak...hahaha...bulan² aku bayar la...lalalala...:P

8 comments

Friday, July 24, 2009 1:03:00 PM

ye la gune dlu r kad kedit bos ko dlu t byr sesikit.. hehe.

Friday, July 24, 2009 2:22:00 PM

emm....apakata mot pakai dulu saving yang ada.... everymonth...kumpul balik... tak de la nak guna duit orang lain kan....

Friday, July 24, 2009 2:54:00 PM

aku ade drawer camtu kt umh... ko nk ambk la... pastu pepandai la ko ejas bg jd sejukbeku kandungan dia... hahaha

Friday, July 24, 2009 3:21:00 PM

ala mot..tak semestinye kene bli yg mhl2 kan..yg 500/600 pun ade..asl dpt simpan mknn n susu ko tu da ckup kan..tu yg pntg sbnrnye..takyahla pnjm bos ko duit..baik ko mintak je..tu pun klu ko tak malu la.hahahaha...

Friday, July 24, 2009 3:47:00 PM

aah la zan..pe kata ko pnjam dlu kdt kad bos ko..nti byr bln2..hehe..bleh ke gitu?

bak kata kwn ko kt ateh ni,bli yg mrh je dlu..500/600 mmg ada..

beruntung irfan,ibunya bssh pyh mengumpul bekalan utknya...

bagus izan....

Friday, July 24, 2009 3:52:00 PM

wahh...mekasih atas nasihat dan pandangan korang seme ni...tersengih² aku dok membacanya...hehehe

Friday, July 24, 2009 5:01:00 PM

salam,

my opinion, jangan beli yg drawer2 tuh.. sebab akan ada tendency xtutup rapat.. banyak kan kes ties pun xtutup rapat..(ku pun pernah jadik)
beli yg biasa ja..yg tutup kot atas...gerenti kita terbuat silap..
rega pun oky lam RM600 leh dapat dah..
plus, kalau bukak pintu, yg drawer akakn ilang sejuk lagi banyak compare to yg bukak kot atas..

faham x apa yg saya duk meraban nih? hehhe

Friday, July 24, 2009 5:54:00 PM

dulu kat umah ada freezer gini.. memang senang pakai freezer gini.. nak amik brg xyah bongok2.. leh susun atur ngan molek.. tp dh rosak ah.. tersadai je kat umah gombak tu..

Post a Comment