Friday, August 14, 2009

Adik Irfan

hurmm...lama rasanya tah hapdet gambar bujang aku sorang ni...bukan saje malas, tapi tadop citer yang nak kongsi...hehehe...nak citer sal meniarap pung, bujangan aku ni lum expert lagi...tapi kalu kita terapkan dia, pandai lak dia panggung paler dia tu...tah ler...tapi jangan korang terkejut...irfan dah pandai sumbat kaki dia kedalam mulut... uikss...tu ada yang buat spekulasi irfan nak ada adik tu tolong la...hahaha.. tak leh pakai spekulasi tu...ekekek...

klah, ni aku attachkan gambar bujang aku yang paling terkini...masa ni nak p irc kat bangi tu...so dah petang kan...dah siap mandi bagai dan pakai baju tido dah...aku try pakaikan dia kopiah kecik yang mama asha adiahkan itu hari...so far tak berapa nak muat lagi ngan paler dia...maybe raya ni muatlah...i hope so...tak sabar plak nak pakaikan baju melayu berserta songkok kat bujangan aku ni...

korang layan jelah gambar kat bawah ni...




**Gambar ehsan dari kamera nset abhi dia***

12 comments

Friday, August 14, 2009 10:15:00 AM

dh mcm org jawa la plak ni... heheheh

Friday, August 14, 2009 10:17:00 AM

hahaha...tulah pasal...

Friday, August 14, 2009 11:02:00 AM

aduh....tembamnye.....

comel gle ble senyum

Friday, August 14, 2009 11:07:00 AM

wei tak muat ke apa ketat tu...aler tak padan dah ke....ehehehhe

Friday, August 14, 2009 11:10:00 AM

sha~tak muat lagi ar...kopiah tu besar sikit jek dari paler dia..raya nanti muat la...hehehe...

Friday, August 14, 2009 11:16:00 AM

pehh encem mcm muallaf la irfan nih..tegang semcm je pipi die tu..geram ;)

Friday, August 14, 2009 11:48:00 AM

cemekon irfan...ya habibi yang maulana.... ishh makin debab irfan skang nie...dah 2 minggu tak jumpa...

Friday, August 14, 2009 11:59:00 AM

irfan test dulu..nak pakai raya...hehehe...anak sapa lah nih..tak gaya muka ko pun zan...mata dier ajer..makin tembam plak tuh...khasiat feeding nih...

Friday, August 14, 2009 12:10:00 PM

aler tomeinya..brapa kg dah ek dia??

Friday, August 14, 2009 12:55:00 PM

mungkin spekulasi tu bole d guna pakai... hahaha jaga2..

kopiah tu ada jual sais budak baby ke?? comel la pulak..emcem r irfan..

Friday, August 14, 2009 2:09:00 PM

Mot..

Gebusss nya irfan...eura geraammmm giler...rasa nk makan jerk...haha

Friday, August 14, 2009 3:06:00 PM

kusss..semangat..ni la hasilnye dapat khasiat susu cap gantung kan

Post a Comment