Tuesday, August 11, 2009

Aler...Aku Pun Nak Jadi Doktor Jugak

ha...korang² yang belum bila lagi...aku baru nak join si echa ngan nojah ni...lalala...ekseli baru dapat mask percuma ni...ni pun hasil edaran dari cc aku tu...so menda dah ada, pakai jelah...

ishh...sejak bila kapten aku ni a.k.a seorang pilot bertukar profesyen jadi seorang doktor??? aku yang tekun melihat skrin komputer itu... pakai jangan tak pakai...kesihatan harus diutamakan...
uikss...rimas...buka ar dulu...gi pun aku sorang² ni...bos p mengeteh kat bawah...

Marilah kita bersama² panjatkan doa moga kita semua terhindar dari penyakit yang berbahaya ini...amin...

9 comments

Tuesday, August 11, 2009 11:24:00 AM

Mana nak cari penutup idong tu ekk? Nak beli gak la...

Tuesday, August 11, 2009 11:26:00 AM

weii shiemz...tak yah beli...ko p jek amik kat memana klinik kesihatan or sepital...derang mang provide ni...ni pun haku dapat free...

Tuesday, August 11, 2009 11:27:00 AM

ada ke provide kat klinik? aku ni cari satu alamanda tak de dah abis...

skali grad ngan echa ke?

Tuesday, August 11, 2009 11:28:00 AM

bila la nak abis wabak ni.. riso ar

Tuesday, August 11, 2009 11:51:00 AM

nora...rasanya ada...ritu hasben aku bawa balik banyak tau...takkan dia p beli kut...tapi tak tau ar kalu memang dia beli...hurmm...

Tuesday, August 11, 2009 2:22:00 PM

skarang susah nak dpt mask ni.. kat pharmacy pun dh abis jual.. yg pnting jga kesihatan.. mcm aku kan zan.. aku balik umah mandi dulu baru ambik alisha.. takut woo...

Tuesday, August 11, 2009 3:42:00 PM

kat lab banyak....

Tuesday, August 11, 2009 3:52:00 PM

heeheee...pakai jangan tak pakai..

Thursday, August 13, 2009 1:56:00 AM

wei sini jual rm1..tapi kat kontan rm2.50...cekik darah tul..giler...amik untung byk masa musim wabak ni..patutnye membantu...bukan membebankan org ramai...

ko buat keje ke tgk blog tu?

Post a Comment