Monday, August 10, 2009

Bulannya Ogos

hurmmm...skang dah bulan ogos...dah hampir pertengahan bulan ogos pun...ekseli aku ada event yang sabar dan tak sabar aku nak celebrate...dan ada banyak menda yang perlu dititikberatkan bila tibanya bulan ogos ni...tapi yang PALING penting...bulan ogos ni la, umur aku akan bertambah setahun lagi...huwaaa....I'm know that i'm getting older, but i refuse to grow up...leh ke gitu...hehehe...

meh nengok antara agenda² menarik yang berlaku pada bulan ogos ni...

19 ogos 2009 ni hari besday yang pertama buat KURYN...hepi 1st besday TENGKU DARRYN ERYNA...moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang taat serta mendengar kata mummy dan daddy

20 ogos 2009 besday nowa a.k.a cik geligeli tu...kali ni aku tak sebut nama sebenar ko ek...

22 ogos 2009 mungkin hari ni merupakan hari pertama semua umat islam akan berpuasa...tu pun kalu pak Berahim muncul kat tibi pada malam sebelumnya...dan ari ni jugak besday yang ke 2 tahun MUHAMMAD AQEEF HAIQAL...dah patut dapat adik dah ni...moga menjadi anak yang cemerlang, gemilang tapi jangan hilang sudah...

23 ogos 2009 ha...selain hari ni besday somi akak geli² tu...tapi hari ni adalah hari matinya roadtax Putrajaya **** tu...huwaa...kalu kami tak renew, makanya beraya di Putrajaya jelah ini tahun...oooo tidakkkkkkkkkk....katakan tidak...

25 ogos 2009 kalu tak silap ini hari adalah hari ulangtahun perkahwinan si echa dan sominya...takkan somi orang lain plak kan...

dan yang paling behnya 28 ogos 2009...yakni besday aku la...tapi kan...tahun ni besday aku jatuh pada 7 ramadhan...so tak pat la aku makan kek cam dibawah ni pada siang hari...huwaaa... nak makan kek...nak makan kek...Sekian la...ada penambahan kalu, sila bitau...

9 comments

Monday, August 10, 2009 12:55:00 PM

bagus tul ar ko neh... aku lupa besday ko.. kang kalau tak wish, mesti ko kecik ati.. dah alang alang ingatkan, aku tulis kat kertas ni... heheheh..

Monday, August 10, 2009 1:36:00 PM

akak nak tambah boleh?

30 Ogos 2009 - Anniversary kak mimi & asben yang ke 6

sekian, terima kasih. heheheh

Monday, August 10, 2009 2:20:00 PM

hehehe...nak jugak tu...ok...ok...

Monday, August 10, 2009 3:41:00 PM

byk nye tarikh2 penting bln 8 ek..kita plak bln 8 bulan kena ngan huby ekek..nk juga..

Monday, August 10, 2009 4:29:00 PM

kak..sambungannn...
2 Ogos - Besday Orang
26 Ogos - Besday hubby org..
heheehe...

Tuesday, August 11, 2009 9:31:00 AM

ni aku nak tmbh lg..dah letak ko kene ingt smpai bile2 tau..hehehe..
besday aku 5 ogos..besday ank aku yg sulung adam hilman 30 ogos..jgn lupe ye..;-)

Tuesday, August 11, 2009 9:57:00 AM

yelah...yelah...baiklah korang2 ni...pantang bukak tender...mencikkk...

Tuesday, August 11, 2009 10:25:00 AM

rase mcm dh komen smlm... xde ek... ceh... errmmm beberapa ari lg weh beseday kuryn ni... hurrrmmm

Thursday, August 13, 2009 9:07:00 AM

bulan ogos pun anibeseri aku yg ke 4... 26 ogos.. jatuh bulan posa gak arrrr..

Post a Comment