Tuesday, August 18, 2009

Candid Giveaway Contest

aku wat kontest, tapi aku join kontest orang lain plak...
SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH
1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat sidebar blog u olls-Done

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
-Done

3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
-Done...ni betul2 gambar candid ni...kakak tak perasan ibu sedang snap gambar dia...masa ni kakak tengah tiru ibu tapi dia dok try nyusukan baby dia...hahaha...
4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))
-Done

7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..

8 comments

Tuesday, August 18, 2009 3:20:00 PM

muahahaha..lawak2..hehehe
good luck

Tuesday, August 18, 2009 3:27:00 PM

heheh nana...tu kan candid tu...

Tuesday, August 18, 2009 8:00:00 PM

salam izzan dan selamat perkenalan:))

tk u join contest zieha:)dah check semua ok..kelakar la candid u nie..check it out for the result..goodluck!!

Tuesday, August 18, 2009 9:01:00 PM

zan, memang comel la aksi si kakak tu.. ibarat mak borik anak rintik .. heheheh,

Tuesday, August 18, 2009 10:19:00 PM

Alaa..comeyy jer aksi anak awak nie..so clever!

salam kenal yer..!

Wednesday, August 19, 2009 5:24:00 PM

dah boleh nyusukan anak sendiri tewww.. ihiks, salammm

Wednesday, August 19, 2009 6:37:00 PM

gieyana dan en_me...salam kenal jugak...beselah budak2 suka ikut per orang tua buat...hahaha...bahye gini...

Thursday, August 20, 2009 3:18:00 PM

salam kenal..wah kecik2 dah practise..

Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist/Clinical Research Development yang 100% suci dan asli…ia mampu mencegah dari H1N1…Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) kalau sapa2 x percaya..
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik kita utamakan produk keluaran bumiputera yang terbukti halal dan suci.. Saya dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan..
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

Ikan pekasam Perlis RM28 (5bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

Post a Comment