Sunday, August 23, 2009

Contest Jom Pakai Shawl

INI ADALAH ENTRY STICKY MODE...UNTUK ENTRY TERBARU SILALAH SCROLL KEBAWAH TANPA RASA SEGAN...TQ
Assalamualaikum w.b.t
hai kengkawan semua...buat pengetahuan semua....28 Ogos yang akan datang...bersamaan 7 ramadhan insyaAllah, merupakan besday saya yang ke 28 tahun...oleh yang demikian...sempena hari lahir yang ke 28 untuk tahun ni, saya berbesar hati untuk menghadiahkan sesuatu untuk mereka2 yang berada di luar sana...hadiahnya tiadalah semewah mana, tapi niat saya ikhlas untuk memberi hadiah kerana saya suka memberi adiah selain menerima adiah...hehehe...jadinya untuk itu, saya ingin menganjurkan satu contest seperti tajuk entry untuk mereka2 yang bertuah untuk menerima adiah saya nanti...

so apa lagi...sudi-sudikanlah sesiapa sahaja untuk menyertainya contest ini...Nak tau apa contestnya...sila teruskan pembacaan anda...


CONTEST "JOM PAKAI SHAWL"

Syarat Penyertaan:Mudah sahaja
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena...

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing.

4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini.

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.

Cara-cara untuk menyertainya ialah:-

1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...

2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.


Hadiahnya 6 helai shawl untuk para pemenang
adiahnya takdelah semewah orang lain yang mampu memberi adiah seperti wallet ke, pakej percutian ke, lcd plasma ke...tapi adiah ni diberi atas niat saya yang ikhlas sempena birthday saya yang ke 28 tahun itu...

3 helai shawl untuk tempat pertama
2 helai shawl untuk tempat kedua
1 helai shawl untuk tempat ketiga
(kesemua hadiah disponsor oleh En. Harris Fatimi bin Hj. Abdul Rashid)

PERHATIAN
*Pemenang akan dipilih berdasarkan kekreatifan & kekemasan cara pemakaian shawl tersebut
*Tiada sistem undian diperlukan dan pemenang akan ditentukan oleh saya sendiri dan juri yang dilantik
*Tiada kompromi dalam pemilihan pemenang
*Keputusan adalah muktamad...sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...

Tujuan saya menganjurkan contest ini selain niat saya untuk menghadiahkan sesuatu, saya juga ingin menambah kenalan di kalangan blogger2 baru yang sudi berkunjung ke blog saya ini...
Tarikh tutup penyertaan: 27 Ogos 2009

maklumat tambahan: peserta PERTAMA yang menyertai contest ini akan mendapat adiah misteri dari saya...(wah...kaya adiah tul aku ni...hahaha...giler tul...)

66 comments

Monday, August 17, 2009 6:53:00 PM

saya nak! saya nak! nak shawl je.. bole kai raya kan?? hehehe.. nanti godek godek gambo ekkk.. tunggu.. hehehehe.. sibuk nak join jugak ni..

Monday, August 17, 2009 8:58:00 PM

conpem la akak kalah. sebab muka akak paling tak sesuai pakai shawl. heheh

Tuesday, August 18, 2009 7:31:00 AM

kak zan..nak join...nak join...heeheee

p/s: caya lah kak zan uat contest pakai tudung shawl..heeheee

Tuesday, August 18, 2009 8:02:00 AM

akak ni jarang pakai shawl...rasa bolat benor muka... tapi klu tak silap...masa shot photo ngan shiem dulu...akak pakai shawl..tapi diperbagaikan...nanti akak cek folder tengok gambarnya...ye...

Tuesday, August 18, 2009 8:10:00 AM

ala xde gambo pkai shawl la..time kawin ada la

Tuesday, August 18, 2009 8:18:00 AM

wah..ade contest shawl? leh join ni..ehehe..

Tuesday, August 18, 2009 8:53:00 AM

adeh... shawl lum ujud lg ni... nti ek... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tuesday, August 18, 2009 9:00:00 AM

ngelat la cmni.aku takde shawl nak pakai..bak pnjam shawl ko zan..aku pun nak join gak.hehehe..mane tau dpt selai shawl dr ko pun ok gak.wat cube2 kan..

Tuesday, August 18, 2009 11:11:00 AM

yeay~! jadi org pertama tak nih?
http://syanaf.blogspot.com/2009/08/contest-shawl-pulak.html

Tuesday, August 18, 2009 11:18:00 AM

ok noted...shifa orang yang pertama...adiah akan dipos bersama adiah pemenang itu semua...

Tuesday, August 18, 2009 11:23:00 AM

mintak2 no 1 pun den jugok lah..
hehe..

Tuesday, August 18, 2009 11:53:00 AM

kak zan dah siap...heeheee...

harap2 berjaya laaa...

Tuesday, August 18, 2009 11:57:00 AM

kak zan..dah siap..

http://sweetyena.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-tudung-shawl.html

Tuesday, August 18, 2009 12:37:00 PM

kak izan,
bole tak terangkan camne pemakaian shawl ni?
sebab saya tak penah pakai shawl kat kepala..saya b iasanya pakai shawl wat selimut tatkala sejuk masa kat opis..

dan satu lagi shawl saya wat alas meja kat umah..camne tu?

Tuesday, August 18, 2009 2:08:00 PM

nak join gaks.. hehehe tapi xde shawl.. pinjam dlu wat posing bole?? hehehe

Tuesday, August 18, 2009 2:52:00 PM

shawl ker...ko buatler kontest tudung bawal...yg nie aku bleh menang kut....hehehe...

Tuesday, August 18, 2009 4:03:00 PM

kak izan.. saya dah join jugakkkk... saya cop no. 1 yee.. hahahha..

ini entry saya..

http://ecatir.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Tuesday, August 18, 2009 4:07:00 PM

meh akak menjawab soklan cik geli tu...pe kata p minta shawl kat kawan akak yang dok kat melaka tu...kan dia dah janji nak bagi shawl kat cik geli...silalah...

Tuesday, August 18, 2009 4:43:00 PM

aiseh..xleh join ni..tp apa2 pun tahniah sbb berjaya create 1 contest yg menarik..

Tuesday, August 18, 2009 8:26:00 PM

nak join... bestnyerrr

Tuesday, August 18, 2009 9:50:00 PM

puan iz-aan ni entry saya...salam kenal dan klu dah view inform yek..
http://syahadah79.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl-sticky-mode.html
yg atas tu saya delete sbb salah..hehehe

Wednesday, August 19, 2009 1:03:00 AM

salam kenal iz-ann!

saya pun izan juga...nak join conte
st ni ye...
harap2 menepati syarat pihak juri ye...

http://diariummi.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Wednesday, August 19, 2009 9:47:00 AM

hye...kita dah masuk contest awak..view la kita di
http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Wednesday, August 19, 2009 10:05:00 AM

link saya.. http://iezmierah.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawlpenyertaanku.html

Wednesday, August 19, 2009 10:21:00 AM

ok...saya dah review seme peserta takat ni...banyak lagi masa kan...hehehe...

Wednesday, August 19, 2009 12:32:00 PM

kita dah buat entry....silalah jenguk ye.....

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

mekasih

Wednesday, August 19, 2009 12:39:00 PM

aku takder tudung shawl, tapi nak join..macam mana plak tuh..aduih lah..muka cantik takper jugak pakai shawl..baru ajer pakai suami aku dah cakap macam nak ke pasar..tak pasal2 ajer...takper..aku usahakan jugak..minta2 izan bagi hadiah ihsan kat aku kalau aku kalah..kahkahkhakah...

Wednesday, August 19, 2009 2:07:00 PM

salam izan...
sy tak tertinggalan join contset ni terjah la blog saya http://hasroylin.blogspot.com

Wednesday, August 19, 2009 2:07:00 PM

hi mot..dilla pun nk join gak...ni linknya-
http://luvlysofea.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Wednesday, August 19, 2009 3:04:00 PM

yang ada awning leh x?

Wednesday, August 19, 2009 3:10:00 PM

mamamanja...mengikut kata juri...tak bleh..tidak dikira...sebab shawl yang diterima hanya shawl spt yang dipakai oleh penganjur...

untuk pengetahuan semua, penganjur bukan juri ye...tima kasih..

Wednesday, August 19, 2009 4:06:00 PM

sy pon dh pakai shawl..hehehe
http://gugu-gaga-alisha.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Wednesday, August 19, 2009 5:30:00 PM

Salam, Lin dah buat mengikut syarat2 nya.. harap mengikut syarat tu yer.. tq sbb adakan contest ni...

http://walaibatikku.blogspot.com/search/label/CONTEST%20JOM%20PAKAI%20SHAWL

Thursday, August 20, 2009 9:30:00 AM

zan.. aku dh b'jaya m'joinkan diri ni... agak2 bleh menang tak

Thursday, August 20, 2009 9:41:00 AM

PERHATIAN

kepada kengkawanku yang dikasihi sekalian...saya dah review kesemua peserta yang anto penyertaan dan saya telah tinggalkan jejak di ruangan komen entry memasing...sila update sekiranya belum menerima komen dari saya...

bukan per...takut terlepas pandang sudah...hehehe

Thursday, August 20, 2009 11:42:00 AM

hai akak.. salam kenal..

sy masuk contest ni..

ni link sy:

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

jenguk la ye.. mane tau kot2 ade salah silap yg x perasan ke..

Thursday, August 20, 2009 12:08:00 PM

salam auntie..

sy peserta termuda yang nak join
ni link sy.. harap auntie dapat singgah ke blog saye

http://fatinalya01.blogspot.com/2009/08/ayu-bertudung.html

Thursday, August 20, 2009 12:14:00 PM

keh keh keh... Hak Cipta Terpelihara akak oi.. akak klik kat mouse belah kanan.. jgn klik belah kiri.. msti bleh kopi punye.. bkn stakat kopi, teh, nescafe, milo pon bole... ahaks!!

Thursday, August 20, 2009 3:46:00 PM

salam... sy pun nk join... hehehe.... mintak2lah menang... amin.... hehehehe...

Thursday, August 20, 2009 10:38:00 PM

nad join contest akak kali ni ;)


http://lifeofnad87.blogspot.com/2009/08/contest.html

Friday, August 21, 2009 9:32:00 AM

ok...kepada suzie, princess alya, eyna dan nadd...kita dah jenguk korang punya blog tau...mekasih sebab meramaikan majelis...hehehe

Friday, August 21, 2009 10:52:00 AM

boleh x gambo pakai shawl ngan anak tudung??

sori.. banyak tanya. kang main tempek jerk kang kene rejek plak :(

Friday, August 21, 2009 10:59:00 AM

mama-shawl yang kai anak tudung tu maksudnya yang ada awning ek...hurmm kalu bleh shawl yang macam sy pakai tu...melekat terus kat muka...takde awning bagai...

Friday, August 21, 2009 11:03:00 AM

oo.. ok... maksudnya nak yg betul2 melekat kat muka la erk??
tima kasih dan maap sekali lagi.
akan diusahakan menangkap gambo lain :D

Friday, August 21, 2009 11:07:00 AM

eh tak per...tak salah kalu tanya...ni kontes pun suka2...suka nak kasi adiah kat orang...lalala...

Friday, August 21, 2009 4:08:00 PM

wei, aku join nie.... ni link aku... sila kasik aku menang tau...hehehe
http://zanmyly.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Friday, August 21, 2009 11:06:00 PM

akak..lionteen join contest ni...

http://lionteen-me.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Saturday, August 22, 2009 1:44:00 PM

akk..
kiter dah joinn...paki shawl..

Saturday, August 22, 2009 5:53:00 PM

konpem la xley join
haha

Sunday, August 23, 2009 7:04:00 AM

wah~ best nye contest ni.. boleh x saya join?

http://penguin-n-caramel.blogspot.com/

Sunday, August 23, 2009 8:55:00 AM

mak cik...
aku pun nak join gak...tunggu yer...manalah tau xdpt no 3 no 1 pun jadi lah...ekeke

Sunday, August 23, 2009 10:39:00 AM

Ibu, baby nak join..baby dah buat semua syarat2....harap ibu puas hati ye...

http://mdm7781.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

ehehheheehe

Monday, August 24, 2009 2:00:00 AM

eyhh i nak join taw

Monday, August 24, 2009 8:56:00 AM

ok...semua saya dah review dan dah tinggalkan komen...sila baca komen anda...sekian...

pada rohaida, kata nak join tapi saya tak jumpa post kamu itu..

Monday, August 24, 2009 9:44:00 AM

kak zan, saya dah join jgk ye..last minit punye entry nih..hehe..sila terjah

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Monday, August 24, 2009 9:52:00 AM

awk... kite nk join gak... dr hr jumaat wak entry psl contest ni tp lupa plak nk tinggal link kat sini... nanti cikidout yer... :)

http://inaachik.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl-sticky-mode.html

thank u...

Monday, August 24, 2009 10:05:00 AM

to eina dan rozie...saya dah review...tenkiu

Monday, August 24, 2009 10:09:00 AM

iz-ann:
nape, x clear sgt ker??? cuba awk tgk yg ni:

http://inaachik.blogspot.com/2009/08/antara-3-sila-vote-p.html

Monday, August 24, 2009 10:55:00 AM

salam kak..
nape sy punye entry x de komen ye?

http://penguin-n-caramel.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Monday, August 24, 2009 12:28:00 PM

salam izan...
ni entry penyertaan MM

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

jgn lupa datang terjah... harap diterima la... penyertaan di saat2 akhir.

Monday, August 24, 2009 1:37:00 PM

saya dh join.. kl ader aper2 yg perlu amend sila inform yer

http://kambingbujang.blogspot.com/

Monday, August 24, 2009 2:39:00 PM

kambingbujang-akak dah view page ko...tenkiu sebab join kontes ni...maaf akak tak dapat nak tinggalkan msg kat sana...

Monday, August 24, 2009 3:34:00 PM

http://mezanna08.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

zana dah up entry contest nie...sila jenguk2 check kot ada yg x memenuhi syaratnyer kan....

Monday, August 24, 2009 3:51:00 PM

kakak, dah.
torai test sket.

http://cikgabanpunyablog.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

Monday, August 24, 2009 4:08:00 PM

owh..
terima kasih byk2 sbb kasi sy join contest ni..
:)

Monday, August 24, 2009 4:58:00 PM

dengan ini, kontest ini telah ditutup dengan rasminya...kepada mereka yang menghantar penyertaan selepas post saya ini tidak akan diterima..sekian

Post a Comment