Thursday, August 20, 2009

Irfan @ 5 Months Old

alhamdulillah...kalu ari ni cikgelie² sambut besday yang ke 17 tahun...tapi irfan plak genap 5 bulan dah umur dia...syukur sesangat...dah bertambah 1 bulan lagi umur irfan...apa perkembangan terbaru irfan...dah leh meniarap tapi lum expert lagi...cuma dia sangat pandai masukkan kaki kedalam mulut dia...aku ingat bulan depan irfan genap 6 bulan aku nak bagi solid food kat dia...tak sabar la nak masakkan sesuatu tuk irfan...skang tengah dok kumpul² resepi terbaru...so kat bawah ni gambar terbaru dia...

i'm super baby...rileks jek dia dok lam carseat...
nengok...tul kan pe yang aku cakap...percubaan nasr irfan memasukkan kaki kedalam mulut dia...dah...dah...jangan buat spekulasi ye...hahaha...
berat terkini tak tau la...kang petang kang baru nak p cucuk dan timbang...harap sesangat la irfan tak demam bila kena cucuk petang kang...

12 comments

Thursday, August 20, 2009 12:17:00 PM

comelnyeeeeeeeee.......huhuhu...rasa nk kawin dan ada anak kembali...

Thursday, August 20, 2009 12:18:00 PM

huhuhu!!! same ngan anak aunty nih..dah 5 bln dah, huuhu!!!

Thursday, August 20, 2009 12:25:00 PM

itu pic super baby sepasang cam abg nasrul.. hehehe li kt o'dz kidz alamanda kann??? hehehehe

2nd pic tu jgn2 skrg ko dlm peyut ada baby x??

Thursday, August 20, 2009 12:32:00 PM

budak sebaya irfan mmg camtu suke masuk jari kaki dlm mulut..ehehe..ayat sedapkan hati akak..hehehe..

Thursday, August 20, 2009 1:35:00 PM

haha..dulu2 kan damia uske nau msk kaki dlm mulut pastu sebok la org ckp ha..nk dpt adik la tu..

Thursday, August 20, 2009 2:13:00 PM

hihs..dak irfan ni PUTIH MELEPAK....geram betul..nak gomol bleh?? hehehhehe

Thursday, August 20, 2009 2:19:00 PM

mak ai... irfan isap jari kaki la.. nak beradik ker irfan.. heheheh

Thursday, August 20, 2009 2:43:00 PM

dh 5 bulan dh irfan yer..muka sejibik cam hg.

Thursday, August 20, 2009 3:01:00 PM

yaaa...alhamdulillah..dah bertamba2besa dak irfan..aikal pun dah 8 bln kejap je rasanya..aktiviti memasukkan kaki ke mulut tu sememangnya menjadik kebiasaan...

Thursday, August 20, 2009 4:06:00 PM

btol kta pijot,sebijik muka nko..
danish pn suka msuk kaki lam mulut..dua2 blh kaki lak tu..

mana nk cari tshrt superbby cam irfan tu zan...

danish nk jd superbby gk...nak jugakkkk

Thursday, August 20, 2009 9:01:00 PM

hai, salam perkenalan. irfan sebaya anak saya auliya yg lahir 9.3.09. auliya pun ada gak hisap kaki. hiks. semoga terus membesar yer irfan.

p/s: brp berat dia skg? anak saya baru 6.2kg.

Friday, August 21, 2009 9:37:00 AM

n0n0n- erkk...camner tu...tak paham statement awak tu...pepun mekasih sebab sudi jenguk blog saya ni...

ieda-oh samalah kita...leh r sekolah sesama nanti...

ayang-aku li baju tu masa jualan gudang poney ritu

ummiaqeef-huh pepandai jek ko tau...

nana-heheh...memang damia layak dapat adik dah...

elyies-aler anak dia tu, idung terpacak...jeles tul...

kak mimi-irfan lum sudi ada adik lagi...takmo kongsi puting ibu...hahaha...

fyzz-heheh...tulah kopi paste muka aku kan???

ibuhaikal-ye ye...akak setuju tu...

along-tset tu aku beli masa juala gudang poney..tapi ayang kata kat o[dz kids alamanda pun ada jual...try ar riki nengok...

kaklong nuzula-ohh irfan lahir 20 mac...berat masa 5 bulan baru 8kg...sedang2 jek...

Post a Comment