Tuesday, August 11, 2009

Jalan-Jalan Ke Floria

Balik dari zoo tu...kami singgah di JJ Equine Park sebab nak beli sedikit barang anak² kat sana...dah siap membeli bagai, kami singgah ke Floria kat putrajaya tu...see...dah nak last day barulah kami ni berkesempatan nak ke sana kan...takpelah, at least p la jugak...so takdelah cam katak bawah tempurung di tempat sendiri kan...hahaha...kesimpulan yang aku leh buat, takdelah beh sangat pun floria ni...dah ler sesak...riso aku...wabak tengah menular...pastu p tempat sesak² ni...giler riso...dan yang paling tak beh, tak banyak bunga yang ada...alih² bunga yang sama jek...cuma deco yang berlainan...hurmm...tak pelah...kita tunggu 2011 la plak...hehehe...
lambakan bunga
aku dan anak²...ni main snap mana yang sempat jek...muka dah kepenatan yakmat...
bunga dan bunga lagi...
bunga carnation....yang sudah kelayuan...
kami bertiga lagi...
yang ni pung...layan...
ni pun bunga jugak...
yang ni pung...
dan yang ni lambakan bunga ros...yelah aku p dah senja kan...so bunga pun dah ilang kesegaran dah pung...
Sekian...

2 comments

Tuesday, August 11, 2009 9:27:00 AM

makcik aku yg duk putrajaya tu dpt TEMPAT PERTAMA tau dlm gubahan bunga orkid...dia dan kawan dia...

Tuesday, August 11, 2009 9:55:00 AM

ooo...mokde tu ek...wahhh dia memang tangan berseni....

Post a Comment