Friday, August 14, 2009

Mask

hai kengkawan...selamat petang la...tadi aku jadi kuturayau kat blog² dan web² ni seme...pastu aku baru perasan yang kat web ni ada jual mask tuk budak²...yelah, skang kan H1N1 sedang mengganas...so memasing kenalah protect diri dan anak memasing kan...cantik plak mask yang dijual kat situ...kalu korang nak tau lebih lanjut...korang nengok SINI... aku respek ar orang yang buat ni...di saat² begini, saat sedang menularnya wabak, dia pandai cari jalan, cari solution, nak tambahkan pendapatan...selain menjaga kesihatan...bagus²...credit to her...

4 comments

Friday, August 14, 2009 3:46:00 PM

ehehe... baru jek order semalam tuk anak bujang.. pastu tetiba terorder lak utk kami suamiisteri..haha sedondon gitu dihari raya.. kebetulan tema thn ni ialah BIRU..

Friday, August 14, 2009 3:50:00 PM

hehehe...siap tuk pakai raya tu...tak tahan...tak tahan...tapi bagus gak tu...langkah berjaga²...melaka kan lubuk bAbI...

Friday, August 14, 2009 3:57:00 PM

ko dpt percetn tak ni tlg promote..ehehehehe....kreatif yg berjiwa bizness...mmg credit to her la...byk idea

Monday, August 17, 2009 11:29:00 AM

wah lawa nye mask

Post a Comment