Wednesday, August 19, 2009

Merdeka Belly Contest

demam kontest skang ni...kali ni join kontest yang cikmin anjurkan plak...so layannn...ada gambar sensored gambar perut tanpa baju, tapi segan ar plak nak letak sini...takut direjek awal2 oleh cikmin tanpa prasangka..hehehe... Merdeka Belly Contest.....ibu kepada CKjunior a.k.a CikMin berbesar hati nak mengadakan kontes peyut besha ni..peyut ibu2,mommy2,ummi2 dan mama2 yg ada baby inside the belly okeh..kontes ini diadakan kerana ketika dan saat ini..CikMin sgt2 suka melihat peyut sendiri yg sedang membesha ni...walaupun peyut CikMin besha bagak...tp chumei jek bila tgk ada 'somebody' kt dlm tu moving2 dan kicking2..sweet tau..hehehe...So..lets join!!

Syarat2 nya sgt mudah okeh...

1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..sila jadik Follower jika belum okeh...paksa neh..huhuhu.-Done...anak saya baru berumur 5 bulan...kalau disqualified sila beritahu ye cikmin

2)Copy Logo kt atas tu dan backLink Entry ini(mcm kt sidebar CikMin tu), letakkan di sidebar blog ANDA dan paksa lagik..-Done

3)Linkkan blog ini didalam link list/bloglist ANDA.-Done

4)Sila ambil gambar Belly ANDA dan buat Entry Khas di Blog ANDA menggunakan tajuk MERDEKA BELLY CONTEST dan JGN LUPA tinggalkan Link Entry ANDA di komen box CikMin dibawah entry ni..supaya senang CikMin dan CKjunior nak wat sport check nnt..disamping tu cite la sket kan..perasaan ANDA ketika itu..tak susah kan..hehehe...

5)Tarikh tutup pada 31 ogos 2009 ini..dan 1(SATU) pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah..pemenang akan diumum pada tarikh yg akan diumumkan nanti..mungkinkah ada pemenang ke-2 ke-3..kita tgk dulu nnt wokey...Sila ikut syarat2 yg telah ditetapkan..ini bagi mengelakkan penyertaan ANDA dibatalkan

ni gambarnya...
gambar ni diambil semasa saya mengandungkan HADIF NASR IRFAN...begitu teruja dengan kandungan kedua ni sebabnya bila saya mengetahui saya mengandungkan baby boy kerana telah memiliki baby girl untuk anak yang sulung...dan kini saya telah mempunyai sepasang cahayamata sebagai penyeri hidup kami sekeluarga...

6 comments

Wednesday, August 19, 2009 9:44:00 PM

ok pass! cikmin dah view...

Thursday, August 20, 2009 9:31:00 AM

ok...mekasih cikmin

Thursday, August 20, 2009 9:48:00 AM

1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..

wei.. ko ngandung ke?? baru pas bersalin ke??? bukan tu ke syarat dia?? aku le masuk gak ke??

Thursday, August 20, 2009 9:59:00 AM

mana aku tau...cikmin kata pass...lalala...

Thursday, August 20, 2009 10:09:00 AM

hehehe.. ok.. aku undi for izan.! heheheh.. gud luck.. beso perut ko tu.. wei. nape tak tunjuk gambo perut saje. tanpa kain dulu tu??

Thursday, August 20, 2009 10:17:00 AM

hahaha segan aku...kang tak pasai2 cikmin rejek aku punya penyertaan...lalala...

Post a Comment