Monday, August 24, 2009

Pengumuman Wahai Orang Kampung

Kepada Kengkawan Sekalian...Disini saya ingin mengumumkan bahawa Contest JOM PAKAI SHAWL yang dianjurkan oleh saya TERPAKSA DITUTUP DENGAN LEBIH awal di atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan...oleh yang demikian, saya memohon maaf diatas segala salah dan silap saya sepanjang berlangsungnya kontest ini...


sehubungan dengan itu, sesiapa yang masih lagi ingin menyertai contest tersebut, sila berbuat demikian sebelum tarikh dan waktu yang dinyatakan dibawah...

Dengan itu saya ingin mengumumkan bahawa contest tersebut akan ditutup sepenuhnya pada 24 Ogos 2009 bersamaan dengan hari Isnin pada jam 4:30 petang..... selepas sahaja contest ditutup, sesi pengadilan akan bermula.. so, gud luck kepada semua kontesten ye...dan terima kasih daun keladi di atas kesudian anda semua menyertai contest ini...
daaaa....i'm sori....lalalala....

11 comments

Saturday, August 22, 2009 9:54:00 AM

lor..nak ttup dah ke? cam x sempat je nak join..ehehe

Saturday, August 22, 2009 5:50:00 PM

baru baca
ok akan tgok

Monday, August 24, 2009 7:32:00 AM

izan..nak join tapi aku tak pernah pakai shawl..

Monday, August 24, 2009 7:45:00 AM

lorrr...napenya tutup awal?...ramai lagi tu orang2 kg yang nak join nie..

ummiaqeef: sempat lagi nie ape lagi g amek gambor cepat..

Monday, August 24, 2009 9:17:00 AM

aku dah la tunggu shawl dari echa..tetiba nak tutup awal plak....

shawl tak dapat lagi ni...

Monday, August 24, 2009 9:24:00 AM

hahaha...beli sendiri la nora weii...

Monday, August 24, 2009 10:06:00 AM

laaa cepat tol tutup.. huh.. t wat kontes lagi taw.. tak sempat nak join.. baru nak memilih shawl nih.

Monday, August 24, 2009 10:42:00 AM

yang...ko la plak wat kontest baju ibu ngandung paling vogue...hahaha...

Monday, August 24, 2009 11:04:00 AM

lorrr tutup plak dh... blum beli lg shawl ni weh... ceh

Monday, August 24, 2009 11:41:00 AM

alamak...
sib baik pepagi buta td dah snap gambonya...
harus menempek gambo skang jugak!
sib baik bukak blog ni pg ni huhuhuhu

Monday, August 24, 2009 1:38:00 PM

dah nak tutup ler plak...

xpe.....update laju2...nak masuk entry nyer pasal...entry zana kul 2.53 pm nanti kuar...he he he h...kena buat auto published...he he he

sempat kan....

Post a Comment