Monday, August 24, 2009

Peserta Contest Jom Pakai Shawl

dan inilah para peserta yang telah menyertai contest yang saya anjurkan...kepada sesiapa yang gambarnya tiada tersenarai, jangan malu, jangan segan, sila inform saya...manalah tau kan saya terlepas pandang...

1. http://mezanna08.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

2. http://cikgabanpunyablog.blogspot.com/3. http://kambingbujang.blogspot.com/

4. http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html
5. http://inaachik.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl-sticky-mode.html
6. http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

7. http://zanmyly.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

8. http://mdm7781.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

9. http://penguin-n-caramel.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

10. http://lionteen-me.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

11. http://lifeofnad87.blogspot.com/2009/08/contest.html
12. http://eynashariff.blogspot.com/2009/08/contest-jom-pakai-shawl.html

13. http://fatinalya01.blogspot.com/2009/08/ayu-bertudung.html




28. http://coffehoney.blogspot.com/2009/08/contentjom-pakai-shawlll.html
Memandangkan contest telahpun ditutup...Oleh yang demikian, anda DIMINTA menurunkan banner dan mengubah sticky mode di entry blog masing-masing untuk bagi laluan kepada contest yang lain...hehehe...oh lupa nak bitau...ada pengumuman baru berkenaan dengan hadiah....

3 helai shawl untuk tempat pertama
2 helai shawl untuk tempat kedua
1 helai shawl untuk tempat ketiga

(kesemua hadiah disponsor oleh En. Harris Fatimi bin Hj. Abdul Rashid)

saya juga berbesar hati untuk memberi 3 hadiah saguhati yakni 3 helai shawl jugak yang telah ditaja oleh PN. Linda...anda boleh melihat shawl2 tersebut di web INI...

1 helai shawl untuk saguhati pertama

1 helai shawl untuk saguhati kedua

1 helai shawl untuk saguhati ketiga

maklumat tambahan: peserta PERTAMA yang menyertai contest ini akan mendapat adiah misteri dari saya...(wah...kaya adiah tul aku ni...hahaha...giler tul...)

Penyertaan PERTAMA dimenangi oleh: 26. http://syanaf.blogspot.com/2009/08/contest-shawl-pulak.html

PERHATIAN
*Pemenang akan dipilih berdasarkan kekreatifan & kekemasan cara pemakaian shawl tersebut
*Tiada sistem undian diperlukan dan pemenang akan ditentukan oleh juri yang dilantik yang dilantik oleh saya...saya hanya bertindak sebagai penganjur sahaja...
*Tiada kompromi dalam pemilihan pemenang
*Keputusan adalah muktamad...sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...

oleh yang demikian, saya telah melantik beberapa orang juri untuk memilih pemenang, memandangkan ada dikalangan peserta adalah rakan baik saya yang telah puluhan tahun saya kenal...ingin ditekankan disini bahawa tiada pilih kasih dalam pemilihan pemenang...DIULANG...

penganjur bukan juri ok...penganjur hanya menyediakan adiah untuk para pemenang...lalala...

dan yang paling mustahak...pemenang akan diumumkan pada 27 Ogos 2009 ini...

-sekian-

9 comments

Monday, August 24, 2009 9:15:00 PM

akk..
dah..
kt dah upload pic baru..
tenkiu....

Monday, August 24, 2009 9:22:00 PM

ok...sib baik ko ingat...kalu idak, rugi dah sorang peserta...hehehe...

Tuesday, August 25, 2009 6:14:00 AM

takde can la aku menang....

sbb aku tak join..uehehehehe....

Tuesday, August 25, 2009 8:12:00 AM

akak.... hrp2 suzie slh sorg pemenangnye... hehehe...

Tuesday, August 25, 2009 8:16:00 AM

heeheheh.. cam tadek harapan je nak menang.. saguhati tu ada harapan ke tak rasanya??? hehehe

Tuesday, August 25, 2009 9:20:00 AM

isk.. segan rasanya...
jgn kata hadiah utama..
saguhati pun jauh api dari panggang gamaknya huhuhu

Tuesday, August 25, 2009 9:20:00 AM

hagak2 kalo dh menang penyertaan pertama leh tak menang lagi utk kategori kekemasan tuh?
nak gila hadiah gak.. ekekeke..

Tuesday, August 25, 2009 10:48:00 AM

wak... actually, kite dah upload pic baru sebab hr tu awk ckp pic kite blur...

Wednesday, August 26, 2009 8:37:00 AM

comei2 seme calon2.kita xde gambo pkai shawl.hehe

Post a Comment