Thursday, August 13, 2009

Contest Baju Raya Sedondon

hahaha...buat pertama kalinya aku join kontest ni...ni lah kontest pertama yang buat aku berkeyakinan nak join...so layankan aja...hehehe...
SYARAT2nya..
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda. Done

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
Done

3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
Done

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
Nama: Norizan Abdul Latif
Nama Pasangan: Harris Fatimi bin Hj. Abdul Rashid
Tahun Aidilfitri: 2008
Tema Tahun Ni: Maybe Hijau

4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
Done

5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
Done

Ni gambar yang dipertaruhkan...kain sekayu lagi...hahaha...bukan takat baju somi isteri sedondon, malah baju anak, kain langsir, carpet, sofa dan semelah...sedondon, senada, seirama...hehehe...
Sekian.

10 comments

Thursday, August 06, 2009 12:33:00 PM

mmmg seirama semuanye...sofa pun sekali tu....psssstttt baju dlm n seluar dlm seirama ke sekali tak? ehehhehe...

ko leh menang la...sbbnye serba serbi merah..malatopssss...

Thursday, August 06, 2009 12:48:00 PM

weii...bukan serba serbi merah...tapi yang penting sedondon kan...hahaha...

tak menang pun tak per...

Thursday, August 06, 2009 2:07:00 PM

salam kenal...

hmm..mmg sedondon..cantik kaler..aperpon gd luck yer..:D

Thursday, August 06, 2009 2:32:00 PM

chakkk yokk..kak zan heeheee

Thursday, August 06, 2009 10:02:00 PM

salam kenal dari zana... gud luck ye...

Friday, August 07, 2009 8:14:00 AM

sedey nye tgk org bgambo satu family pkai bj raya sdondon.last yr 1st time nk braya ngan ank hubby keje...

Friday, August 07, 2009 12:03:00 PM

haah..
betuilah...
tiko getah pun merah...

lansir pun samer...

ape ke heynyer nih...

Monday, August 10, 2009 10:47:00 AM

gudluck red family,hehehehe

Tuesday, August 11, 2009 9:08:00 PM

izan.bkn tak lyk.tp izan tak bg saya copy atau save gmbr ni.huhuhu..mcmn yer.boleh izan bg saya copy gmbr ni?

Tuesday, August 18, 2009 10:13:00 PM

wah merah...sama dengan i last year tp yang sedihnye time tu raya di hospital....tp hepi family dtg...

Post a Comment