Sunday, August 16, 2009

Shawl

ari tu kan...aku ada beli satu shawl dari member aku kat MOT tu...ekseli shawl ni dijual oleh isteri dak opis member MOT aku tu...makanya aku suh member MOT aku tu kirim shawl ni kat suami dak opis aku ni ha...uikss...paham ke korang pe aku citer ni...lantak la kan...pepun ekseli aku beli shawl ni kat SINI yang sebenarnya...dan yang paling pentingnya...tadi aku dah try pakai shawl tersebut...so nilah rupa aku...

ha rozie...puashati tak???akak dah buh gambar akak pakai tudung ni...lalalala...
*








*







*









*







*
apa???tak nampak ker???yelah...yelah...akak buh gambar yang lebih jelas ni ha...hahaha...tu siap ada superbaby sekali tu...puas hati tak???
ha...yang ni lagi jelas kan...
ok...ok...ni akak close up dengan lebih dekat lagi...so jelas kan skang???amacam???ok tak???
yang ni pung...semata2 untuk tatapan ko wahai rozie yang terchenta...huhuhu...
ok...ok...yang ni last la...over lak akak ni kan...hahaha...
oh ya...alang2 tu akak attach sekali shawl kaler turqoise(betul ke ejaannya gini) yang akak pakai jumaat lepas...
so kesimpulannya skang...aku dah giler shawl dah ni...takat ni ada dalam koleksi aku baru ada 6 helai...nanti mungkin akan bertambah lagi la kut..hahaha...aler sehelai shawl ni pun bukannya mahal sangat pun...paling mahal pun rm12...dan paling murah rm9.90...bajet la katakan...janji senang dipakai udah...

14 comments

Monday, August 17, 2009 8:10:00 AM

hehehe lawo r shawl tuh.. terror ko gayakan yek.. tapi salah satu pic tu aku xpasan lak shawl tuh tapi aku pasan pender tersusun rapi disiteww.. hehehe... ;P

Monday, August 17, 2009 8:22:00 AM

huhu..cun..cun..cun banget..mmg comei la bile dikenakan ngan shawl munga² tu..hehe..saya sgt berpuas hati..tq..

Monday, August 17, 2009 8:50:00 AM

skang tgh musim ek org pakai shawl..tingin nak pakai tp tak reti..lg satu jarang tak ek..agk2 nmpk tak leher aku yg itam legam ni..hehehe..almaklumla aku ni kene lps cop sirim dlu.huhu..

Monday, August 17, 2009 9:15:00 AM

waaaa percubaan yg sungguh berani... lawo lawo weh... tahniah... aku masih lum brani nk membulatkan muka... nti la ku cuba plak ye...

Monday, August 17, 2009 9:30:00 AM

ok..cantik... sesekali bergaya ngan shawl memang cantik... tapi muka akak tak sesuwei ngan shawl..nampak bollat tak hengat... ahaks...

Monday, August 17, 2009 10:03:00 AM

lawo je aku tgk ko pki shawl cenggini, aku xleh la kot, dah mcm donut muke nih, kui3..

Monday, August 17, 2009 10:47:00 AM

ayang-hahaha...ampeh jek ko ni...

ummiaqeef-sibbaik la anda berpuashati dengan tugasan ini...hahaha...

umilia-lor, jarang menda...tak jarang pun...ok jek...kalu jarang aku pun tak pakai lia weii...

noj-huhuhu...ha apa lagi...ko try la...aku memula takut2 berani gak weii nak cuba ni...

puterisatu-akak...lum cuba lum tahu tau...

mama umar-hang tak cuba lagi zety..mana hang tau...tetiba hang pakai jek nampak lagi ayu...hehehe..terai ar dulu...

Monday, August 17, 2009 11:27:00 AM

aku pun tak sesuai..wei licin tak..mcm licin je? aku byk shawl2 ni....tapi tak guna pung....tak sangka jadi popular lak skrg ni

Monday, August 17, 2009 11:46:00 AM

asha-tak licin pung...biasa jek

Monday, August 17, 2009 3:24:00 PM

wah melaram ngan shawl baru nampak

Monday, August 17, 2009 4:01:00 PM

nmpk mcm makin kurus je ni....ke disebabkan shawl itu.. :-)atau mmg dh slim nih

Monday, August 17, 2009 4:03:00 PM

Salam IzAnN,

Kau dah suruh Kak SYAbAR jengah blog kau, so akak tunaikan hajat kau dik.

Kau kerja which ministry dik. Akak dulu 8 tahun dgn JPM sebelum resign in 1996.

Ttg shawl tu, pastal always look good and i like yg berbunga tu.

Sedap nama anak2 kau esp Insyirah & Irfan. Buatnya kalau ada anak lg maunya letak nama2 tu, tp akak dan pencen dik... hahaha

Anyway, moga silaturrahim kita berpanjangan dalam harmoni.

Tuesday, August 18, 2009 4:22:00 PM

rasa mcm cantik bila tgok org pakai shawl ni.. tp bile sy pakai, cam x bape nk cantik je huhuh.. tak reti sebenornye nak memakainye.. tunjuk lah caranye kat entry akan dtg ye!

Tuesday, August 18, 2009 6:57:00 PM

uikss...nak tunjuk ker???segan benar nak jadi model nak tunjuk ajar...hahaha...saya pun budak baru belajar...lalalal...

Post a Comment