Wednesday, August 19, 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love

uikss....aku dah kena tempias penyakit dak echa plak dah...so korang layankan ajalah ek...hahaha...dah gile kontes dah aku ni...ni kontest ketiga aku masuk sebab aku ada keyakinan...kalu tak yakin, sure aku tak masuk kontest ni...so layan....

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love
Masih lagi dalam mood contest.. kalini dianjurkan oleh http://yatiechomeyl.blogspot.com/ .. di link ini..What you need to do to join this giveaway are :


1) to put a kissing cheek picture and tell me why do you like the picture.* tak kisahlah gambar hubby anda cium pipi anda OR anak sulung anda cium pipi adik dia OR gambar anda cium pipi mak anda OR gambar cium pipi kawan sejenis OR gambar anda cium pipi anak anda OR whatever...asalkan jangan buh gambar cemolot sudah ye ..blog i bukan blog porn hoccay..kui3x...*

# Update : gambar cium pipi jer tau sebab juri contest ni jenis suka tengok gambar yang menampakkan expression muka, kalau cium dahi tak nampak sangat expression nyer ye tak? *I siap bagi hint lagi kui3x...yg pilih winners nanti incik hubby selaku incik juri*
Terms & Conditions :
This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl - done

Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified)- done

Upload the banner of this contest to your sidebar - done
Only ONE picture per entry
gambar ni hubby yang amik masa kat batu feringgi, pulau pinang...tengok tu, sian kat cik irfan, ibu cium dia dengan rakus sekali...geram kat bujang sorang ni...hehehe...

4 comments

Wednesday, August 19, 2009 12:42:00 PM

good luck ek..hehe..kita join juge

Wednesday, August 19, 2009 12:45:00 PM

giler kontest dah kita ni nana...hahaha

Wednesday, August 19, 2009 2:09:00 PM

god luck kak zan

Wednesday, August 19, 2009 5:23:00 PM

salam kenal2an, dah di jenguk...good luck ;)

Post a Comment