Wednesday, September 2, 2009

Cuti Raya Sakan

selamat pagi kengkawan...pagi tadi tatkala aku masuk ke upis tuk punch kad kan, aku terlihat ada kenyataan pasal cuti staf kat SOP (sektor operasi penerbangan) ni...wahh...dah naik borang cuti tu...tapi kali ni lain plak dengan yang lepas sudah...siap ada grup lagi tu...a-la-mak...bila aku nengok nama aku, syukur sesangat sebabnya aku partner ngan naz...dia ni dok klang jek...so takde masalah sebab dia takde kampung...hahaha...mekasih ye naz...kalu idak tak raya lah kakak ko ni...ekekeke...

see...nama aku di dalam grup A tu...
maknanya aku kena start keje balik pada 23hb tu...ishh...mana leh jadi...sebabnya aku apply cuti pada 23 hingga 25 September...amik 3 hari jek...hari jumaat tu yakni pada 18hb tu aku masih bekerja lagi...sajalah balik lelambat sikit...sebab bukan jauh nor pun kampung aku tu...paling lama pun dalam 2 jam setengah jek...huhuhu...tapi yang penting...dapat beraya sesama mak tersayang di kampung...tu yang paling utama...lalala...
so korang camner lak...bila stat cuti raya ni???

16 comments

Wednesday, September 02, 2009 10:42:00 AM

samelah.. samelah... aku cuti dari 23-25 tu... seminggu gak ar cuti.. hehehe.. kan aku nak balik kg jugak.. hahahahhaha..

Wednesday, September 02, 2009 10:46:00 AM

ye tak ye jugak...dah ler kampung ko paling jauh kan sya...camner aku lupa ni...huhuhu

Wednesday, September 02, 2009 10:46:00 AM

ooo.lain ek tmpt ko.kene bg2 cmtu ek.mcm kat bhgn aku kene ade sorg je utk tggl ofis.so okla takde mslh.sbb ramai yg duk kl n ry kat kl.aku cuti 3 hari tu la..23-25 tu.tak sabo seh nak blk braya..

Wednesday, September 02, 2009 10:48:00 AM

lain ek bhgn ko adjuz cuti.bhgn aku tak ksah nak cuti.asalkan ade sorg yg akn jg ofis.gi pun bos aku da keje pun 23-25 tu.aku lak cuti time tu.hehehe..tak sabo seh nak blk beraya..selamat hari raya..lalala..

Wednesday, September 02, 2009 10:53:00 AM

huhuhu lia...jemputlah beraya ke rumah weii...tak pun ko wat umah terbuka...aku nak datang ni...

Wednesday, September 02, 2009 10:57:00 AM

kg aku kan jauh weiiii.. makan masa gak tu.. hahahaha..

kat sini..derang bagi jek borang, isi je baper hari nak cuti.. sila cuti lelama pun takpeeee.. hehehhe

Wednesday, September 02, 2009 11:05:00 AM

weii beh ar gitu...kiranya cuti sampai abis cuti la ek...hurmm...gud...gud...

Wednesday, September 02, 2009 11:06:00 AM

Akak bakik Kedah Jumaat, balik mai KL balik Sabtu... bestnya!!! dah lama tak balik kg ni

Wednesday, September 02, 2009 11:08:00 AM

4 hari cuti. Jemaat sebelum raya, aku keja, tapi sampai kol 10 pagi je kot..balik tu dah cop sumbody tologn punch kan..

then balik pj. Ari senin raya tu, balik pekan,

ari senin lepas raya cuti jugak. bukan pe, risau jem

Wednesday, September 02, 2009 11:12:00 AM

kak syabar-kak...ajaklah saya beraya kat umah akak...tak pun akak wat open house...nak p beraya ni...lalala

cik geli-oit, raya kat pj ke tawun ni...raya kat bando ek???hahaha

Wednesday, September 02, 2009 11:19:00 AM

aku idak le beraya.. cuti raya pun xde apply.. balik kg pun ntah2 ari sabtu.. balik putrajaya ari selasa.

sungguh aku tak beraya :(

Wednesday, September 02, 2009 11:30:00 AM

yang-ko dok diam2 jela...ni kami citer sal kami yang nak beraya...hahaha

Wednesday, September 02, 2009 1:07:00 PM

hehe..ni tgh dok isi form amik 4 ari 18,23,24&25

Thursday, September 03, 2009 9:06:00 AM

sya pulak..dua hari before raya mmg dh cuti kan (kedah) 18 &19 then 20 &21 mmg RAYA...pastu aku amik 3 hari extra cuti..22-25 then jummat -sabtu (25 &26 mmg cuti jummat sabtu..so all together SEMBILAN (9) hari la...umh mak mentua aloq setaq..umh sendiRI aloq setaq..kesimpulannya pusing korna mai korna pi kot tuh je la..tp cam biasa la aku kalau raya mmg raya sungguh tawaf abis umah member... dh isi dh HRMIS online..

Thursday, September 03, 2009 9:07:00 AM

wah....
dah ader jadual...
nsb baik ader ct...
hahahah
kalo x..
xraya lah

Friday, September 04, 2009 8:37:00 AM

cuti tahun ni jimat sebab aku maternity leave sampai raya ke 8..huhu..raya sakan le..

Post a Comment