Tuesday, September 15, 2009

Duit Raya

sangat seronok ok...every year begini...skang ada antara pegawai² tengah memberi sampul duit raya yang berisi duit raya kat staf² bawahan cam haku ni...alhamdulillah, murah rezeki derang kan...dan ari ni gak, aku ditugaskan oleh bos haku ni tuk agihkan sampul² berisi duit raya di bawah kat kawan² opis ni...hehehe...baru jap tadi aku masukkan note² yang telah ditetapkan ke dalam sampul² tersebut...sangatlah suka...every year begini tau...yang pasti aku 'terkecuali'...huhuhu...
ni antara sampul yang berisi note² wang raya tuk meke² yang terpilih...
korang seme lak camner...banyak ke dapat duit raya tahun ni???hehehehe...

10 comments

Tuesday, September 15, 2009 11:21:00 AM

sejak dok kdn ni every year dpt uang raya n lain2 barangan drpd MDN, SU Bhg., Puspanita hehehe..

Tuesday, September 15, 2009 11:30:00 AM

yallah sonok nye..dpt duit raya lgi ek?time opis lama dlu chairman bg sorang RM100 xde masuk sampul2 pun.hehe..bratur ramai je wat barisan

Tuesday, September 15, 2009 11:36:00 AM

yeaaa...dah dapat duit raya tu..maseh yea bos..

Tuesday, September 15, 2009 12:28:00 PM

hehhe yeayea dapat gak.. hehe maceH2 daTO'.. fIrst tYme dapt ni... ( hehe yela fiRst tyme de kAt fLt oPs ni ) ngeeee

Tuesday, September 15, 2009 1:03:00 PM

tumpang hepi jela... :(

Tuesday, September 15, 2009 1:08:00 PM

Bestnya dpt duit raye...

Tuesday, September 15, 2009 2:52:00 PM

zan, kenapa kau terkecuali?? ke kau dapat yang lagi special???

Tuesday, September 15, 2009 3:53:00 PM

ko msti dpt special nyer ek..aku mcm nojah gk la,tmpang epi jer...

Wednesday, September 16, 2009 9:48:00 AM

seronotnye dpt duit dr majikan kan? rezki korg ler..napela kedek sgt opis aku ni haa..eeeii,xphm!

Wednesday, September 16, 2009 10:05:00 AM

bestnya dpt wit raya..aku tatau la thn nih bos nak bagi ke idak...

Post a Comment