Thursday, September 3, 2009

Ni Zakat Apa Ni???


Sale Preview
4 & 5 September 2009 (Friday & Saturday)
Store opens: 9 am – 11 pm

EXCLUSIVE INVITATION TO KL SOGO S Card MEMBERS AND MAYBANKARD CARDMEMBERS

Each KL SOGO S Card member or Maybankard cardmember may bring along two friends. Please present your valid membership card for admission. There will be no point accumulation on KL SOGO S Card for all purchases made during the two-day Sale Preview.* The terms and conditions are as follows herein below:
1.Promotions and offers are only valid on 4 & 5 Sept ’09 and while stocks last).

2.On the day of purchase, please present receipt and valid KL SOGO S Card or Maybankard Card and its charge slip for redemption at Customer Service Centre, 7F.
3.Purchases made at Supermarket, and tenanted counters such as Best Denki, Hand Point, Poh Kong, Solar Time (5F), Tokyo Megane, food outlets, restaurants and cafes are not entitled for redemption of KL SOGO gifts, rebate coupons or vouchers.
4.All gifts are limited to one per cardmember and are available only while stocks last.
5.Rebate Coupons redeemed during Sale Preview are valid from 6 Sept to 6 Dec ’09.
6.Cosmetics Coupons are valid from 6 Sept to 4 Oct ’09.
7.Rebate Coupons & Cosmetics Coupons are not valid for redemption during Sale Preview.
8.All purchases during Sale Preview are not eligible for KL SOGO S Card point accumulation or Birthday Rewards.

Our sale is open to public from 6 to 27 September 2009

ishhh...ni raya nak menjengah ni...nak cari kasut raya tuk anak², tshirt raya tuk my hubby dan apa² la...gimana ni...kalu p ari sabtu sure sesakkkkkkkkkkkk...ohhh tidakkkk....

9 comments

Thursday, September 03, 2009 1:06:00 PM

mmg meroyan klw soping kt sogo time sale gini

Thursday, September 03, 2009 1:07:00 PM

wah wah plan baik punya..better pi msa org tgh keja..aku masa kt MARA HQ dulu hari2 pi sogo ngan nojah..hahaha...mmg best...tpi ingt izan..jgn boros2..

Thursday, September 03, 2009 3:05:00 PM

nana-moh la berjemaah

pijot-baiklah saya ingat pesan kamu

Thursday, September 03, 2009 4:15:00 PM

pi membeli tu no hal... yg leceh Q nak bayor, tu yg paling tak sanggup...

syoknya kalau kita anak jutawan kan dik, sambar apa saja yg teringin kat SOGO tu

Thursday, September 03, 2009 8:19:00 PM

kak syabar-masalahnya kita ni bukan anak jutawan...kalu anak jutawan takdenya nak p berzakat kat sogo tu..hahaha

Friday, September 04, 2009 8:32:00 AM

bestnya shopping..bila nak shopping ghayer ni..lgk 10 ari nak abih pantang ni..sempat tak nak pi shopping??

Friday, September 04, 2009 10:43:00 AM

ceh mende la guna perkataan ZAKAT... zakat tu sedekat tuk fakir miskin bkn nye membelanjakan duit tuk keHENDAK... hati2 menggunakan perkatan weh... somemore perkataan yg ade lam Quran... silap2 dpt dosa kering...

**just my 2cents

Friday, September 04, 2009 5:20:00 PM

wahwahwa...sale..sale...saat dan tika itu juga terlihat $ kat mata aku nih....erm..besh memang besh tapi lecehnyer time nak bayar tuh..mai ai punyer la panjang...tapi kan kalo g time keje tak besh jot..tak leh tawaf 7 pusingan....sana cantik sini lawa...sure la mcm semut org kat situ......boleh tahan ke time posyer-posyer ni zan...hangin si kecik tu kang...

Sunday, September 06, 2009 11:24:00 AM

sy org kampung...tak pernah pg JJ..uhuhuhuu cedihh kan...

Post a Comment