Tuesday, October 20, 2009

BabyIntan's Giveaway-Cute Baby In Custome Contest

BabyIntan’s Giveaway ini akan berlangsung mulai 20th October 2009 – 7th November 2009 at 7 p.m.

Contest ini tidak memerlukan anda menjadi follower my blog but kalo nak gak, ucapan terima kasih buat yg sudi :)

Jom kita “intai” syarat-syarat penyertaan…·

Add blog BabyIntan dalam bloglist anda·

Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini· -Done
Buat entri mengenai contest ini di blog anda-Done
Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja· Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume·

Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali· Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified)·

Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri iniUntuk makluman, pemenang akan di pilih oleh juri dan ianya akan di bahagikan kepada 2 kategori :-

a) 3 pemenang for Baby Girls yg cute bercostume
b) 3 pemenang for Baby Boys yg cute bercostume

Hadiah pula…Insya’Allah something special yg akan di umum kan kemudian!So ape lagi, jom lah beramai-ramai sertai BabyIntan’s Giveaway ini ye :)
Nilah gambar yang dipertaruhkan oleh acik ye...

Nama: HADIF NASR IRFAN BIN HARRIS FATIMI
Tarikh Lahir: 20 MAC 2009
Umur Semasa Entry Di Upkan : 7 Bulan

6 comments

Tuesday, October 20, 2009 11:16:00 AM

wa gud luck yek tomey..

Tuesday, October 20, 2009 11:17:00 AM

hehehe...cepat tul ko ni...

Tuesday, October 20, 2009 1:08:00 PM

gudluck irfan...cute sgt...

Wednesday, October 21, 2009 4:47:00 AM

Salam kenal :)

Ok all checked!

Gud luck to ur cute Irfan in costume :)

Thank you from BabyIntan

Wednesday, October 21, 2009 11:51:00 AM

wah2 sungguh kuit muit gambaq dak cik irfan nih...mey mey sngt...btw aunty pjot doakan irfan menang kontest nih..kalau aku juri..aku bg irfan menang dh.comey sgat...

Thursday, October 22, 2009 12:48:00 PM

good luck..

Post a Comment