Wednesday, October 7, 2009

Berhari Raya Di Rumah Boss

hari sabtu lepas p umah bos kat desa subang permai...saje jek p umah dia even dia tak buat pun open house...katanya takde mud nak wat...aku paham ni..takpelah, tiap tahun pun dia tak wat open house kami sekeluarga tetap sampai ke rumahnya...kunjung mengunjung kan amalan yang mulia...malas nak citer panjang, korang nengok jelah gambar yang ada...

see...gambar dak irfan ngan bos...ni sebagai bukti kami berada di rumahnya...hehehe...
my happy famili...ishh...nampak big boi dah si irfan ni...
gambar kami lagi...bukan senang nak amik gambar berempat ni...hehehe...
dan ini lagi...snap selagi boleh...bukan pakai kodak cam dulu2 pun...kan...kan...
dari umah bos gerak ke umah kawan hubby kat taman seri gombak...pastu ingatkan sempat singgah ke umah ijan, tapi malangnya memang tak sempat...jem giler kl weii...mrr2 apatah lagi...padahnya kurang lebih jam 7 sampai kat umah...badan dah tengit, seme dah letih, so batalkan jelah nak menyinggah ke rumah ijan...sori ye jan...maafkan kami sekeluarga...

11 comments

Wednesday, October 07, 2009 11:53:00 AM

bile lak nak beraya kat area yg dedekat nih? yg jalan x jem nih? yg sama presint nih?

Wednesday, October 07, 2009 11:57:00 AM

owhh...tu ajakan ke pertanyaan tu???sila jawab...

Wednesday, October 07, 2009 12:28:00 PM

tau xpe mmg jem gile mrr2 mgu lepas seb baik ada duke

Wednesday, October 07, 2009 2:03:00 PM

zan,meh la ke umh aku trus...

Wednesday, October 07, 2009 2:32:00 PM

nie mesti dera bos suh amekkan gambor berempat kan....heehehee

Wednesday, October 07, 2009 2:33:00 PM

hg pi umh bos hg berhari raya kai suar jin je ke izan..yer la aku phm bos hg musti sedih lgi kehilangan anak tersayangkan..

Wednesday, October 07, 2009 2:45:00 PM

nana-haah, memang jem giler...persal tah...

along-tu jemput sungguh2 ke or invite2 ciken weii...

na-salah...salah...gambar tu diambil oleh adik akak yang polo sesama ke umah bos tu...hehehe...

pijot-haah...giler apa nak kai baju kurung sebab nak p 2-3 buah umah...sure tengit tiak kalu kai baju kurung weii...tak koselah...hehehe

Wednesday, October 07, 2009 2:51:00 PM

Salam...

June geram ler nengok irfan ni...isk isk isk...gebuuusss

Nak dukungggg... ;P

Wednesday, October 07, 2009 3:14:00 PM

salam june-hehehe...amik la nak dukung...

Wednesday, October 07, 2009 4:52:00 PM

weh..aku ajak btol2 la..ajk2 ciken plak dia...ko xnk ajak aku ker?

Wednesday, October 07, 2009 5:33:00 PM

open house umah ko biler plak?

Post a Comment