Monday, October 26, 2009

Birthday Anak Kak Mimie

ngan ayang dan anak teruna dia...
anak gadis aku...
si adik plak...
ha...nilah satu satunya gambar beseday girl ritu...ni pun tangkap2 curi jek...
meke seme dok tertumpu...derang ngah potong itu kek...
kek besday dua beradik tu...dari SR la kan...tapi aku tak sempat nak amik pun...sib baik dapat gak rasa kek dak ayang tu...mekasih weii...
anak bujang aku...
ngan chicky...alkisahnya besday boy beria nangis sebab takutkan chicky ni...alahaii...spoil betul...
ishh ayang ni, enteprem plak...orang nak amik gambar famili jek...
ayang, ijan, aku...ngan tuan rumah @ hos sik ada...sibuk tul kak mimie tu...uhukss...
aku dan si bujang yang suka menggigit...

11 comments

Monday, October 26, 2009 11:05:00 AM

pink kaler..ehehehe...

aler meriahnye besday..nape tak sambut sekali besday sy..leh tumpang glamer

Monday, October 26, 2009 11:10:00 AM

ehe t up sebanyak2 pic yg ko hambik ok.. aku xde pembantu nk tlg amik gambo.. huh xmenang tangan ler...

Monday, October 26, 2009 11:13:00 AM

hehehe...nanti aku upkan lagi ye...sabar...sabar...

Monday, October 26, 2009 12:31:00 PM

tengkiu datang tau.. seronok sangat sampai tak terlayan semua tetamu2.. heheheh.. memang spoil anak teruna tu.. dia memang takut chicky tu. bukan takat chicky jer, segala mak nenek clown, maskot apa2 jua.. kalau dia nampak, dari jauh dah bukak langkah seribu.. akak dah agak mesti dia nangis bila chicky tu keluar. sekali betul dugaan aku. hehehehe

Monday, October 26, 2009 2:19:00 PM

huhu bab chiky tu si Nasrul follow pai nk masuk pintu dapur... aduh2 siap nak balik tu pesan kt ayahnye.. "ayah, t atang agi engok chiky!!" pulak dahhh...

Monday, October 26, 2009 3:41:00 PM

aku tak dapat datang mejelis kak mimi ni..sebab ada hal..

Monday, October 26, 2009 4:26:00 PM

fuyoo meriahnya..yg best ada 'ayam besar ' tuh yer..heheh..ni kt KFC yer..mmg hapening besday farhan n emily..leh sambut sama2..best:)

Tuesday, October 27, 2009 12:22:00 AM

kak mimi..awat tak jemput midot??

Tuesday, October 27, 2009 10:12:00 AM

aler midot..ko tak nyibuk cam aku...aku pun kak mie tak jemput...tapi aku paksa dia jemput aku gak...aku nak makan free...hahaha

Thursday, October 29, 2009 10:05:00 AM

ooo.....dia pun ada yerk...he he he he.....zana nie bab2 nak mengingat muka blogger mmg fail.....yg dah biasa jer lah yg zana kenal...sorry tau kalau tak tegur2...

Thursday, October 29, 2009 10:20:00 AM

zana-kita memang nampak awak...tapi segan sungguh nak tegur2...maklumlah kurang peramah...huhuhu...

Post a Comment