Monday, October 12, 2009

Bukan Aku Yang Punya

ha...sudah...sudah...korang jangan wat spekulasi tak menentu plak...aku tak peknen lagi ok...piod pun lum...dan dak irfan lum puas menetek lagi...tak leh kongsi²...si kakak pun masi lum cukup kasih dan sayang ibu tau...hehehe...yang pastinya gambar scan dibawah milik seorang kawan yang bunting...dah dia block dia nye comment...so meh ar aku up kat blog aku...so sini korang leh nengok dengan lebih jelas kan...hehehe...

ni dia...aler cumelnya bb dok lam peyut mummy dia tu...
yang pastinya idung si bb tak sama ngan idung jambu air si mummy...hehehe...
indahnya anugerah ciptaan Allah kan...tahniah ye noks....

4 comments

Monday, October 12, 2009 11:06:00 AM

kira idung aku mancung la kan?

Monday, October 12, 2009 11:18:00 AM

hahaha...mancung la sangat weii...

Monday, October 12, 2009 11:46:00 AM

uih.. ni kene komen kt blog izan ni.. tuan punye blog xbagi komen la.. hehehe

mancung sungguh idung bbmu itu.. idung sapa yg ko sll skodeng ni weii.. hehehe

Monday, October 12, 2009 1:12:00 PM

gaya SRK kot

Post a Comment