Thursday, October 1, 2009

Jamuan Raya Opis

sekitar di majlis jamuan hari raya yang dianjurkan oleh our dept...korang layan jelah gambar yang ada ni...

Tarikh: 1 Oktober 2009
Tempat: Dewan Serbaguna

hurmm...lama giler aku tak jumpa ngan mamat ni...last sekali masa kat itm dulu rasanya...makin membesar gak dia skang...hahaha...korang kenal lagi tak saper dia ni???
adik2 opis aku ni...
ngan meke lagi...our Ketua Pengarah dan wife dia...
my sporting boss...
penyanyi jemputan...hehehe...
gambar kami lagi...
dan lagi...
memang gambar kami jelah kan...
aku ngan 3 jejaka veteran...lalala...
aku paksa bos aku bergambar bersama...hahaha...
persal ngan derang seme ni...
ohhh...yang atas tadi lum redi...ni baru redi...
derang suh amik gambar derang, aku layankan aja lah...
nak jugak aku bergambar ngan artis...hehehe...

ok tu jek...memasing dah kenyang perut, maka keje official lak kena buat...daaa....

11 comments

Thursday, October 01, 2009 3:22:00 PM

adoiii...kak zan nie..gambor candit tu jangan ler masukkan..buruk rupanya..huuuuwaaaaa....

Thursday, October 01, 2009 3:34:00 PM

hahahahahaha...gelak secara berjemaah ni...

Thursday, October 01, 2009 4:30:00 PM

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Friday, October 02, 2009 8:00:00 AM

wah beznye ada jamuan raya besar2 ran lg.opi sni blom wat lg klw wat pon bape kerat je la staff nye

Friday, October 02, 2009 9:07:00 AM

eh ko cam dh kurus sikit la weii..

Friday, October 02, 2009 10:59:00 AM

adoii,ni baru namenye jamuan raye,staff dirai..ini x..opis aku,kitorg jd kuli batak,eeeii gerammm!!!

Friday, October 02, 2009 11:44:00 AM

yang-mekasih...mekasih...mang dah makin mengurus ni...hahaha...

zetty-meh la join jamuan raya kat memana...sian kat ko weii...

Friday, October 02, 2009 4:18:00 PM

izan, agak2 ko dgn aku sape kurus? wakakakakakkakaa.....

Friday, October 02, 2009 4:18:00 PM

izan, agak2 ko dgn aku sape kurus? wakakakakakkakaa.....

Wednesday, October 07, 2009 2:36:00 PM

izan..wey nih mamat nih awat aku tak kenai wandie kan...ish2 dah membesaq bagai juara dh noh..dier kt sirim lagi ke..last jumpa masa aku dok key el dulu..dier dh kawin ke izan..?

Wednesday, October 07, 2009 2:48:00 PM

tah ler jot dah kawin ke lum...rasanya lum lagi...baru bertunang kut...tah ar...tok caro aku ni...lalala

Post a Comment