Thursday, October 8, 2009

Kami Pengguna Tegar Jenama Sweet Cherry

citer sal impian aku tuk beli carseat baru kat irfan kan...bagi yang mengetahuinya semalam petang, dan2 tu jugak balik dari keje aku hajak hubby ke jj yang berhampiran...alasannya, tak sanggup nengok dak irfan wat cam2 aksi lam carseat yang ada skang...hingga hampir ilang tumpuan ku tuk drive secara berhemah...so cam biasa, malas nak citer panjang, baca dan nengok ar pengceritaan bergambar dari aku ni...
gambar pagi tadi sebelum p skul...irfan lam carseat baru dia...dia terpaksa pasrah... nak senyum ke idak ni???muka masih kelat...adanya carseat baru, baru luas pandangan kan dak irfan...oh ya, aku li carseat ni dengan rege RM159.00...ni jek yang paling murah la...yang ni leh pakai sampai umur 4 tahun...oklah, p memana nanti, kakak lak dok lam ni...aku leh pangku dak irfan tu kat belakang...oklah dari takde kan...li memahal aku tak mampu la...
SAFETY FIRST...daaaa...

11 comments

Thursday, October 08, 2009 10:16:00 AM

ye ye aku setuju dgn jenama Sweet Cherry.. rege pun ok kan.
bole diduduki bb x? harus aku capai 1 gak nih..

Thursday, October 08, 2009 10:19:00 AM

hurmm...ni tuk 9 bulan hingga 4 tahun la yang...yang bb punya seperti yang aku tunjuk kan dalam gambar kat entry di bawah tu...

Thursday, October 08, 2009 11:20:00 AM

bagus2..dok elok2 dlm carseat ye , umar dr kecik mmg aku ltk dlm carseat,skg dah pandai mengeluarkan diri sendiri bile perlu,huh!

Thursday, October 08, 2009 11:54:00 AM

Saya, saya juga pengguna setia jenama ini... ;)

Dari stroller, buggy, car seat smpai la ke besen mandi smer brand ni june bli utk imran...skang ni dah terpikir2 dah nak beli car seat baru utk imran jugak sbbnya dia dah tak reti nak duk diam dlm tu...kalo drive jejauh camner la rupanya nti...huhu

Thursday, October 08, 2009 12:59:00 PM

akak pun beli brand sweet chery dari bouncer... stroler..car seat... itu yang mampu kan... tapi walupun dia kata sampai umur 4 tahun.. tapi car seat yang akak beli 2 tahun dah muat ngan Aqilah... wakakkaka... tembam..cam mama dia... tapi klu anak slim melim.. ok kot sampai 4 tahun... tapi akak tengok gaya dak irfan ni... sama nasib ngan aqilah gak ni... 2 tahun dah tak muat ni..sebab dia smeangat... akak dia mungkin boleh kot..kan mot...

Thursday, October 08, 2009 1:27:00 PM

damia nye stroler yg lama brand ni gak dah jahanam uwa..

Thursday, October 08, 2009 2:56:00 PM

waaa...dak irfan dah pakai carseat baru...

Thursday, October 08, 2009 10:18:00 PM

big boy dah budak debab tu....wei sampai tak sampul ku kepada mu?

Friday, October 09, 2009 8:55:00 AM

asha-ko anto sampul tu guna add mana???takde pun aku terima...anehhh

Friday, October 09, 2009 9:42:00 AM

btul2..aku pun pgguna tegar sweet cherry..lawa pun lawa..hrga pun ok..tu jela yg mmpu kan..

Friday, October 09, 2009 11:26:00 AM

kami pun pengguna tegar Sweet Cherry jugak..

Zannn..dgr dah ada good news pasal upgrade PA..

~kak izza~

Post a Comment