Wednesday, October 7, 2009

Kisah Nasr Irfan

hurmm...agak lama gak aku tak update ni...kalu dulu hari² akan ku update...tapi skang???tidak lagi...kemalasan melanda diri aku skang ni...lalala...oklah...kali ni alang² aku update, aku nak citer sal irfan la...dulu asik la sal kakak jek kan...tapi skan irfan plak k...skang irfan dah 6 bulan...berat dia skang 8.2kg...neks check up pada bulan 11 nanti...bulan 10 takde cek up ok...kalu nak citer tentang perkembangan dia, adalah jugak, antaranya irfan dah meniarap bergolek²...kalu kat umah kena bentang toto dah....dan se lagi, irfan dah makin expert dengan walkernya...pantang letak lam walker abis satu umah dia tawaf...yang tak tahannya dia suka masuk ke dapur...so ingat kena pasang balik ar pagar si kakak dulu...dapur adalah kawasan yang leh dikategorikan bahaya kan tuk anak² kecik...eh malas ar nak citer lagi...korang layan jelah gambar yang aku attach sekali ni...

irfan dan walkernya...dia lagi bebas naik walker dari berguling²...
tau jek ibu nak snap gambar dia...
muka takde perasaan...
cam biasa, gambar kakak dan adik...kalu korang pening nengok gambar ni, baik korang nengok gambar di bawah tu...
ha...yang ni tak pening kan...hahaha...
close up...perasan tak mata irfan sepet sebelah...ketara kan??? oh ya...kalu korang perasan, salah satu wishlist aku kat sebelah kiri tu, aku nak li carseat baru kat irfan kan...nak tau sebabnya???sebabnya adalah......sebab nilah...carseat lama dah tak sajak tuk diduduki oleh irfan...sebab carseat lama sajak tuk bb jek...irfan nak duduk dah...takmo baring² lagi...hehehe...nengok...dia gigih nak duduk tu...geram tul...tak tenteram aku nak drive tau...

klah, tu jek citer aku ari ni...aku nak p berkebun...babaiii....

5 comments

Wednesday, October 07, 2009 11:23:00 AM

fes.. toto kita sama... hehehehehe

2nd.. apa semangat sangat anak ko ni?? aku geget pp dia bole tak??

last.. aku rasa ko kena beli seat recaro besa sket tuk anak bujang ko ni.. letak depan..selesa sket.. tak pun, ko bagi je dia bawak kete tu.. hehehe

Wednesday, October 07, 2009 11:24:00 AM

wei..tertinggal satu lagi komen..

mata irfan cam mata aku kan...pasan tak?? sepet sebelah.. hehehhe.. ha.. tengok jangan tak tengok..

Wednesday, October 07, 2009 11:27:00 AM

echa

fes-ye ke toto kita sama...yelah berlambak dijual kan...hahaha

seken-amoih2...bak sini aku geget ko dulu...

last-aku pun rasa gitu gak, ingat sok or wiken ni nak p riki2...kena beli jugak2 la...bahya dah tu...

yang tertinggal
ye ke sepet sebelah, sila tunjuk dengan lebih jelas weii...tak pasan la...

Wednesday, October 07, 2009 12:49:00 PM

nk tumpang btau... daryn 13bulan, berat badan 8.4kg... beso anak ko neh

Wednesday, October 07, 2009 2:27:00 PM

noj-aku nak bitau jugak...si kakak 2 tahun 5 bulan tapi berat baru 11kg...camner tu???

Post a Comment