Wednesday, November 18, 2009

Bukan...Bukan Aku

haah...bukan aku yang pengaruh...tapi dia yang terpengaruh...hahaha...nak kata aku yang pengaruh, korang nengok gambar di bawah...dia baru level 17 tapi aku dah 36...kalu aku yang pengaruh dah lama kami celen sesama sendiri...hahaha...tapi baru2 ni, dia jadi addicted ngan ini game...berkebun...dem...tapi tak pelah, sonok gak berkebun ni...walaupun ada orang tu kata, kebun yang tak pat hasil...memang pun, tapi sangat enjoy la...sampaikan dia refer pada subjek, kalu tak sempat harvest kebun dia, siap suh aku tu...yelah, aku kan pekebun tegar buat takat ni...huh...

nilah kebun subjek...korang tau kan saper yang aku maksudkan tu...lalala....see...baru level 17...maknanya lum jadi petani berjaya cam aku lagi...tak caya???nengok gambar bawah plak...
ha...ni kebun aku lak...dah level 36...duit yang terkumpul pun ada lam 500k +++...maknanya aku dah lama terjebak...hahaha...
sekian update tuk hari ni...nyampah tul ada orang suh aku update sebab dah bersawang...tadop idea la nak update per...

10 comments

Wednesday, November 18, 2009 12:45:00 PM

hahhaa...tak guna ngate aku..siot je, asal kol 11,12, aku takleh masuk aPamVille...ko la jadi mangsa kan?

Wednesday, November 18, 2009 12:46:00 PM

haah...aku la jadi mangsa...bukan takat jam 11, 12 tu...balik kang aku gak ...alih2 aku gak...sib baik kerajaan suh kita bantu petani miskin cam ko...:P

Wednesday, November 18, 2009 1:33:00 PM

salam kenal.. :)
hihihihi, dasyat jugak pengaruh farmville ni yer...
saya pon dh terjebak!!!!..
dh sign up as petani tegar!
pertanian adalah perniagaan..

Wednesday, November 18, 2009 1:34:00 PM

hehe..blom try lg berkebun gini sebab kang klw dah mula terjebak kang hehe

Wednesday, November 18, 2009 1:52:00 PM

hahaha bantu petani misken eh kaka~
bagus.teruskan usaha anda mnjadi petani yg tegar~mcm byk sunguh asgmnt kna anta diz week~
mampu pndg dan lihat je fv 2~

Wednesday, November 18, 2009 1:57:00 PM

hai salam kenalan..
jemputla ke blog sy..

Wednesday, November 18, 2009 2:30:00 PM

aku jauh2kn diri dr perkara sebegini... nora penah menjadi saksi... aku pun penah menjadi saksi... gile ko nora brani lg nk main2 game... sib baik online

Wednesday, November 18, 2009 2:39:00 PM

aaa... jgn lupe kontrak ko dgn aku nih. selama aku berpantang okeh.. jgn luper jaga segala bisnes aku okeh..
(cafe,kebun,ikan2..[fish ville & aquarium], pulau ku nan indah) ermm tu jek kot.. rr aku ada zoo jugak okehh..

Wednesday, November 18, 2009 3:10:00 PM

ish2..aku yg keje kat pertanian pun tak tejebak lg.ko patut masuk pertanian ni izan..tukar ngn aku.hehehe..gerenti ko msti jd petani moden yg bejaya..hahahaha..

Wednesday, November 18, 2009 5:29:00 PM

leily-hai leily...salam kenal gak...tulah dah memang dah terjebak ni...tengah usaha keras nak beli villa ni...hahaha...

nana-jangan la weii...kang kemaruk kang...huhuhu...

nana abd rahman-yelah akak kan pekerja ko...cukup bulan jangan lupa bagi gaji...

hazlina-salam kenal, mekasih sudi singgah

noj-tulah tu...tak leh undur dah ni...

ayang-aku jugak ker...kalu takat kebun ok jek, tapi kafe, island fish tu seme maap la weii...aku tak layan...

lia-uikss...ada hati ko nak replace tempat aku ek...cittt...

Post a Comment