Friday, November 20, 2009

Irfan @ 8 Months Old

alhamdulillah...hari ni genaplah umur bujang aku tu 8 bulan...semakin besar dah dia...skang irfan baru belajar merangkak...asal letak jek laju jek dia menyusup cam askar tu...kekadang dok tertonggeng2 nak belajar merangkak...so kena monitor gak ar...riso tersembam jek dia ni...isnin ni ada cek up tuk 8 bulan...tak tau ar berat dia skang baper...yang tu tak kisah ar...janji dia sehat walafiat sudah...oklah malasnya nak citer lagi...korang layan jelah gambar di bawah ni...aku snap petang semalam...
nengok tu...gigih berusaha tuk crawling, crawling...abaikan background yang berselerak itu...lalala...
ritu pijot marah aku kat fesbuk...suh aku buh gambar si kakak jugak...ha ni dia pijot...gambar kakak dok peluk adik dia dengan begitu erat hingga menimbulkan kemarahan si adik...see....
fuhh...lemas seketika..ni baru leh nengok kamera...dua beradik kesayangan aku...
sayang adik kakak...tu kakak yang akan cakap bila dia kiss adik dia...hehehe...
dah kiss peluk dengan kuat lagi...hahaha...
alhamdulillah...irfan masih lagi fully bf hingga ke hari ini...nak betulkan disini...tak semestinya budak fully bf ni terhindar dari segala penyakit tau...sebab ianya depend pada antibodi derang gak...dan korang jangan ar pikir asal budak fully bf jek susah nak dapat segala mala penyakit luar...tidak sama sekali tau...kalu ye pun, contohnya derang demam tapi senang recover la...demam pun tak lama ar...tu jek...macihhh....

10 comments

Friday, November 20, 2009 9:42:00 AM

Dah besar dah irfan tu yeh.. sy nyer irfan bf samp 5 bln je..huk3.. bkn x nak kasi tp x tau nape tetibe je kehabisan stok..ehehe..
Putih2 melepak anak2 yeh.. geram je tengok.. :)

Friday, November 20, 2009 9:43:00 AM

cepat je ek dah beso

Friday, November 20, 2009 10:07:00 AM

ena-hehehe...irfan ena baper bulan dah???putih??takdelah putih mana pun...bese2 jek..huhuhu

nana-damia pun dah beso tu...dah layak jadi kaklong tu...lalala

Friday, November 20, 2009 10:34:00 AM

irfan budak dobot muka cam kacuk cina. ni nama khas aku bg kt irfa. org lain takleh cilok.

hepi 8 months irfan. cpt je masa berlalu kan. chaiyyokk.. cpt merangkak cpt berjalan.. cpt dpt adik (ooppppsss).

Friday, November 20, 2009 10:36:00 AM

afne-mekasih weii...ampeh tul...lam ucapan ko tu sempat gak ko smash aku ek...adik???tidak...derang berdua lum cukup puas aku manjakan...lalala...

Friday, November 20, 2009 10:41:00 AM

cute btl anak dara n teruna mu itu..tembam..geram jer rasa..
kejap je kan dorang dah besar..hehehe

Friday, November 20, 2009 10:53:00 AM

sri-tulah tu...kejap tak kejap ar...lama gak menanti

Friday, November 20, 2009 11:12:00 AM

wah wah montel anak bujang ko nih.. ehehe selamat membesar yek.. nnt mintak ibu bju askar hokeh..

Friday, November 20, 2009 11:36:00 AM

ayang-baju askar tuk apa plak???

Monday, November 23, 2009 5:00:00 PM

hg war2 kan akan teguran membina aku lam fesbuk yer..yer la aku cian kat kakak tau...hehhe..amboi nak tergelak pun ada..kapok sungguh la kakak ngan adik gebu kesayangan nya..
wey hg bila nak bwak mai irfan jln aloq setaq pulak..?

Post a Comment