Thursday, November 12, 2009

January 2010...Vacation Time...

alhamdulillah...berjaya jua akhirnya...dari semalam pagi bawa ke petang...giler lama aku try nak terjah web di bawah ni...eh...bukan...bukan...aku bukan nak p rebut tempat duduk percuma tu...tidak sama sekali...g pun tempat duduk percuma yang diofferkan itu hanya valid tuk perjalanan bulan Mei hingga Oct...hoho..giler lambat...kalu panjang umur sempatlah, kalu idak???tah la...tapi aku buk tuk bulan satu tahun depan...moga Allah panjangkan umur kami sefamili...cam biasa, ujung bulan satu kan, merupakan our anniversary...so kali ni kami mau ke Langkawi lagi sekali...kali pertama dulu p cam tak lengkap jek, sebab tak sempat nak naik cable car...so kali ni, harap2 ada lah peluang itu...p ni pun sebab ada tiket ekonomi promo tapi debak debuk campur seme sekali rm500++ gak...hahaha...tapi tak per...setahun hanya sekali...dan kali ni dapat bawak dak irfan lak naik 'belon'...si kakak plak ni kali ketiga la dia naik 'belon' ni...tentu seronok kan...

see...dah confirmed kan...alhamdulillah...
eh korang jangan pelik lak...banyaknya duit aku di saat2 ujung bulan ni p book tiket...hahaha...idaklah weii...aku pun ngah sesak ni...so sebagai langkah terbaik, aku pinjam kad kredit boss aku tu...so gaji nanti aku bayar ar kat dia...ok tak???hehehe...ni kali kedua aku wat gini...dulu pun cam gitu gak...sib baik la ada bos yang perihatin pada staff naif cam aku ni kan...
hehehe...oklah...jom p bercuti wei...sekian...

11 comments

Thursday, November 12, 2009 11:16:00 AM

bukan staf naif kot ko ni.. tapi staf yang selamberrrr.. hehehe.. behnyer g jenjalan lagiii.. aku pun stiap tahun bulan 8 anniversary aku gak.. tapi tak penah lagi g memana.. hahahahaha.. tahun ni harusssss.. tapi tak naik belon.. tak mampu lagi.. :)

Thursday, November 12, 2009 11:21:00 AM

huhuhu...tu pun harus 2 kali bayar ngan boss aku tu...leh tak gitu...lalala...mekasih bos..

Thursday, November 12, 2009 11:32:00 AM

seronoknyerrrr...org ni sejak dah ade dhia lum penah gi vacation...just balik kedah jer...tu kire vacation gak ker???hhmmm...

Thursday, November 12, 2009 12:19:00 PM

Salam..
Wahh.. bestnyer g vacation.. sy nyer anniversary pun bln Januari juge.. Mr. Hubby ader gak sebut sal nak g Langkawi.. sbb tu tempat pertemuan kitorg.. hikhikhik.. tp x tau jd ke idokk..

Thursday, November 12, 2009 12:33:00 PM

baiknya bos kau izan.memberi sepenuh kepercayaan pada kau yer.. untung dapat bos cenggini..

mm mesti tak sabar nak tunggu bulan 1 ni kan.. dak irfan pun dapat naik belon la kan..

Thursday, November 12, 2009 1:00:00 PM

uit.. bikin jeles nih.. huwaaa sedang ko bersonok2 di langkawi aku di sini terkepit2 dlm pantang.. hampeh hampeh.. huhuhu

Thursday, November 12, 2009 1:23:00 PM

hg nak pi bulan januari ni ka..? aku pun cam nak pi langkawi gak..tp nk bincang ngan anuar..(hmm kalau aku jadi pi aku aku sponsor penginapan...)eh tp kaco hmpa plak nnti kan..
btw..bestnya bos hg..untung dpt bos cam tuh wey..

Thursday, November 12, 2009 2:38:00 PM

hahaha...syoknyer jadi cam ko..bos baik ati...tanya die, die nak pa lagi tak...aku nak jadi second pa die bleh? ofis ko senang parking kan...

ross
Friday, November 13, 2009 2:03:00 PM

em tu la tgh dok pikir2 dr emalam..,nak pg ke x..cdg nk peknen bln 1..kalo nk jln2 dlm bln 5 tau 6 baru stabil rasa nyer..awal2 tu mgkn xder mood kot..emm camana nie?

Sunday, November 15, 2009 11:34:00 AM

nak pinjam credit card boss ko gak lah..nak pi obersea..heheh..bagus tul boss ko..sayang dia dgn ko..mesti ko staff yg efficient kan..

* nak cokelat daim tau..

Monday, November 16, 2009 11:26:00 AM

selamat bercuti weh!!!!bestnyeee

Post a Comment