Monday, November 9, 2009

"Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com"

ada kontest baru...nak tak nak kena ar join...kang dia boikot aku susah weii...huhuhu...so sebagai sokongan kepada kawan, aku gagahkan jua join ini kontest...pepe hal bagi yang berminat tuk turut sama join or memeriahkan majelis, leh klik SINI tuk penerangan dengan lebih lanjut...
SYARAT²NYE....

1. jd PENYOKONG(followers) 'rumah baru noj'... (ye ye mmg aku xde penyokong lg, kate br masuk umh kn) Done
2. link kn 'rumah baru noj' http://nojj.blogspot.com kt blog korg... (sesape yg link add lama, sila apdet add baru ek) Done
3. sila letak gambo atas skali tu kt sidebar korg n link kn ke blog ini ye... Done

4. ambik gambo atas skali pastu buat 1 entry dgn tajuk yg sama mcm tajuk aku ni "Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com" Done

5. lastly... teka la brape ringgit malaysia jumlah syiling² tersebut
saya teka RM 83.61
6. eh ade lg la... dh siap tu jgn lupa tinggalkan komen beserta link blog korg kt komen entry ni ye... nnt ai g tgk... Done jugak...nama ai dalam bahasa jawi tu ye...sila nengok bebaik...

-Sekian-

5 comments

Tuesday, November 10, 2009 8:53:00 AM

weh aku nmpk ko teka RM je... mane jumlah rm nye... ceh

Tuesday, November 10, 2009 11:11:00 AM

hehehe...leh kasi clue tak...amaun tu bawah rm100 or lebih???:P

Tuesday, November 10, 2009 12:48:00 PM

wey izan..aku rasa more than 100 la wey..kompem..walaupun aku tak join..emm aku rasa rm178 hengget..kompem sipi2..heheh

Tuesday, November 10, 2009 1:58:00 PM

berapa mot teka?

Tuesday, November 10, 2009 3:56:00 PM

tak tau nak teka berapa...lum dapat inspirasi...hahaha...

Post a Comment