Tuesday, December 15, 2009

Contest Ceria Si Ayah Bersama Si Anak

Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)-DONE

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda-DONE

3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.-DONE

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..

Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe-

3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry iniSenang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..Rebutlah peluang ini...

ok...ni ar gambar yang aku pertaruhkan...


Nama Abhi : Harris
Nama Anak : Hanan
juling bijik mata aku nengok gambar ni...hahaha...

3 comments

Tuesday, December 15, 2009 4:53:00 PM

good luck...

mcm ku kenal baju itu..ehehe

Wednesday, December 16, 2009 8:45:00 AM

alo..loo...so cute ok good luck

Wednesday, December 16, 2009 9:58:00 AM

asha ngan nana-mekasih...saje meriahkan majelis...hohoho

Post a Comment