Wednesday, December 16, 2009

Eh...Esok Dah Gaji Ek???

haah la kan...esok gaji yey...banyak menda yang berada last list aku bulan ni...salah satunya peruntukan tuk balik ke penang malamnya esok...eh tapi tu harus berada lam list hubby aku tu...ngan bajet tol dan minyak...yang berada lam list aku haruslah nak p tesco sok petang li kakak punya susu dan pampers HNI aku tu la...ye ar, bulan ni banyak yang kena didahulukan...awal bulan satu ni, KAMI reramai nak p konvoi lak...p kenduri kawin opismate hubby kat johor...so haruslah ada peruntukan ni...hehehe...ni kiranya pes time aku nak p johor seumur idup aku ni...debar² rasa...hahaha...naifnya aku ni...:P

pastu ujung bulan depan lak, our annibersari...so KAMI akan ke Langkawi...kali ni celebrate berempat plak...sangat sonok ok...dah lengkap idup ni rasa...hehehe...cukuplah buat masa ni sepasang kan...ramai² nanti tak tau camner aku nak handle...hehehe..sebabnya aku lebih pentingkan KUALITI dari KUANTITI...jaman dulu leh ar asik beranak jek, tapi jaman skang, tak leh ar gitu, banyak menda kena pikirkan...g pun taraf idup skang makin lama makin tinggi...tu...nak masuk buang air kumbahan pun 20 sen per/entry...eh ada yang 50 sen per/entry tau...mana nak ada menda free dah skang...tul dak...hahaha...apa yang aku mengarut ni weii...

pastu kan...tadi jj ada sms aku...bitau la yang Jcard cheras selatan akan diadakan pada 22 & 23 Disember ni...sajelah jj tu...tau ar skang musim Y.E.S...ishh...saje nak mencabar keimanan aku...hahahaa...tapi tak tau lah kan, takut tercabar gak...hurmm....duit...duit...makin ko datang, makin lama ko menghilang sekelipan...ishh...kalu seme menda lam dunia ni nak li tak kai duit kan senang...kai daun ke apa ke...sure banyak lak pokok togel sebab orang pakat dok kutip daun...hehehe...

klah, malas nak repek dengan lebih panjang...kang aku gak yang letih nak baca semula...daaa...

9 comments

Wednesday, December 16, 2009 2:31:00 PM

ye aku pun dpt sms jcard.. ehehe lau x bersalin akan aku serbu itu tempat..

Wednesday, December 16, 2009 2:52:00 PM

suka aku baca entry ko ni. terasa kebahagiaanya jugak hehe. lorr.. gomen gaji esok ehh? baru nk pow soh laki aku. aku dh gaji mlm td tp ddk diam2 je la kt rmh huhu

Wednesday, December 16, 2009 2:59:00 PM

ayang-harap2 ko tak branak lagi...so dapatlah ko p suping tanpa segan nanti...hahaha...

afne-ko bahagia???aku pun sama...:P

Wednesday, December 16, 2009 9:11:00 PM

wah duta jj...guna sms je..eheheh kalo gitu aku pun nak bitau ar...wah can sms gak..ada YES gak..ermmmm harus di pk gak ni..nak ganti gelang bb yg rosak tu

BESTNye celebrate langkawi lagi....tahniah

Wednesday, December 16, 2009 9:55:00 PM

aha seronoknya bila dapat gaji.

akak nak buat persiapan kelengkapan anak sulung masuk tahun 1. kena bagi semangat sikit kat anak, maklumlah sulung.

Thursday, December 17, 2009 5:57:00 AM

sha-haah, p langkawi sekali lagi...sebab p dl tak sempat naik cable car...kali ni haruslah p naik kan...hehehe


ibu emy efy eqy-saya tak tau nama akak, tapi panjang tul nama samaran ni...hehehe...wahhh behnya kak...anak dah nak masuk darjah 1...mesti sonok kan...

Thursday, December 17, 2009 10:13:00 AM

zan....awal tahun depan nak turun jb ker...wah nanti leh ler singgah kat umah aku skali....sudi2kan lah yerk...aku next week nak turun genting ngan kl.....ada masa leh ler jumpa....

Monday, December 21, 2009 12:55:00 PM

izan awat kt entry blog ko tajuk..nogha dh selmat beranak..sumthing like that la..hg cekedaut balik..

Tuesday, December 22, 2009 3:35:00 PM

cewah..cepatnye dpt gaji..ade bonus sekali ke?hehe....saya bile mau dpt gaji ni..bonus pun takde :-p

Post a Comment