Thursday, December 31, 2009

Hari Ni Hari Yang Terakhir...

sob...sob...rasa sedih ar plak...hari ni merupakan hari yang terakhir kita semua berada di tahun 2009...rasanya tentu kalian semua punya peristiwa suka dan duka yang berlaku sepanjang tahun 2009 ni kan...begitu jugak aku...seperti yang telah aku warwarkan di entry di bawah...hurmm...dan hari ni jugak, hari terakhir aku bekerja tuk tahun ni...hopefully minggu depan, tahun 2010 menjanjikan seribu satu kebahagiaan, kegembiraan buat semua...dan harapan jua moga kita semuanya senantiasa diberkati oleh Yang Maha Esa...insyaAllah..

eh sebelum aku terlupa, pertamanya diucapkan TAHNIAH buat ayang dan suami di atas kelahiran putera yang kedua pada jam 11 malam bersamaan 30 Disember 2009...huhuhu...bayi ujung tahun ni...kalu lahir tahun ni lagiiiiiiiiiiiiii ujung tahun...hehehe...so maknanya baby baru ayang ni sama jek sekolah sok ngan dak irfan dan alya tu...eh tak lupa juga ngan si ayin, hilman, amsyar dan sape lagi ek...so tahun depan, 2010 saper yang amik tiket tuk permulaan???mungkinkah si nojah???atau pijot???atau echa???ataupun ijan???saper tau kan...eh asha ke, emie ke atau sesape yang nak join dipersilakan...tak pun nora tu...pulun jangan tak pulun...erkkk dan yang pastinya aku tak la kut...tunggulah 5-6 tahun lagi...alasan???kukuh weii...yuran taska naik ok...hahaha...

so memandangkan entry ni entry hari terakhir di tahun 2009, aku dengan ini, ingin memohon maaf di atas ketelanjuran diri, di atas kekhilafan sendiri pada kalian semua...buang yang keruh amiklah yang jernih...dan doa aku, semoga kita dapat berjumpa lagi di tahun hadapan...


PEACE NO WAR...
SEKIAN...ASSALAMUALAIKUM

7 comments

Thursday, December 31, 2009 8:52:00 AM

AKU PUn sama izan...andai ada salah silap terlanjur kata dri aku..aku dengn rendah diri mohon ampun dan maaf..insyallah 2010..tak dak aral aku beranak la sorang lgi..tuh pun kalau ada rezeki..hehe..
ha ah kan ramai anak kengkawan include irfan rakan sebaya kan...kira leh satu sekolah la nnti kan..happy New Year..

Thursday, December 31, 2009 9:00:00 AM

hepi new year pijot...i pray for u too...

Thursday, December 31, 2009 9:18:00 AM

meh kita cipta 1001 cerita tahun depan noh....hepi new year...

aku pun tak book tiket taun 2010 gak..sbb pk susu mahal....huggies mahal...ermmm mentenen mahal...senang cite...

Thursday, December 31, 2009 10:05:00 AM

hai zan...

got u!...;)

mama muzfirah....

Thursday, December 31, 2009 11:13:00 AM

Salam Tahun Baru..

Thursday, December 31, 2009 11:43:00 AM

asha-len kali ar...tunggu gaji dah konpem dulu

kak maz-wahh ni bahaya ni bila u got me...ekekeke...

ena-harap2 semenya selamat kan...lalalala

Thursday, December 31, 2009 1:02:00 PM

ko slu lupa mention nama aku..sedih ni..sob..sob..

mhn maaf juga kt ko ek..mg thn depan akn jd thn yg lbh baik dan terbaik utk kita semua...insyaAllah...

Post a Comment